Sziasztok. Yamaha RD 125 LC Mk3 1987-hez keresek egy alkatrészt,ami a gázbovden-húzónak a háza (ebben van a lámpa kapcsoló és a megszakító) Akinek van eladó,keressen fel!
zilor@citromail.hu
Hali!
Valaki megtudná mondani hogy a linken található tank melyik motoré?
Fontos lenne! Előre is köszi.
http://kepfeltoltes.hu/view/120423/DSC05225_www.kepfeltoltes.h
u_.jpg
Eladó egy 107ccm 4T Gyerek Quad.5 éves kortól ajánlom.De kis seb gyerek is mehet vele.A gáz szabályozható egy csavarral.Nagyon erős egy felnőtt embert is simán elbír de akár a gyerekkel is mehet együtt..Önindítós,tárcsafékes,automata,távirányítós.Kis seb karcok vannak rajta de nem vészes.Az akkumulátor cserére szorul de még lehet használni.Minden kérdésre szívesen válaszolok.
hello mindenkinek! lenne egy kerdesem vagy egy yamaha neo's-om semmi tuning gyari meretek...milyat meretu szijat ajanlotok hozza?...16,5X747 vagy 16,5X751?
szia Tamás vagyok bocsi hogy ilen későn hivtalak én csörgettelek a 750-es cuccok ügyében ezek a cuccok nekem kb mennyibe lennének?
elküldhetnéd sms-ben a 06704011142 re vagy a tomasszanto@gmail.com-ra előre is köszi
Sziasztok 2000,5-ös kiadásu gsx-r 750 eshez keresek hátsó kereket, bal oldali lábtartókat váltóva (pedál rudazat) belső légterelőt a fejidomba bal oldalit, kuplungkart és a hátsó fékhez a visszinte féknyeregtartót várom az ajánlatokat sürgős lenne már gurulnák :-)
l
Tel.:+36709300657
Előre is köszönöm!