Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Keresek Kawasaki Z750-hez (2003-20006) elektromos alkatrészeket Miskolc környékéről ha lehet!
Tel.:+36709300657

Előre is köszönöm!
Szia!

Tudok segiteni!
Szia!

Tudok segiteni! aDATLAP
Sziasztok. Yamaha RD 125 LC Mk3 1987-hez keresek egy alkatrészt,ami a gázbovden-húzónak a háza (ebben van a lámpa kapcsoló és a megszakító) Akinek van eladó,keressen fel!
zilor@citromail.hu
Sziasztok!
1998-as Yamaha R1-hez keresek műszerfalat vagy működő ford. számmérőt.
Sziasztok érdekelne , hogy Debrecen környékén valaki gyárt e egyedi plexit?
Sziasztok!
YZ 250-hez alaplapja nincsen valakinek? 1997-es évjárat, 4 tekercses!
Fontos!
meghegesztek,mindenféle törött alumíniumot,ne dobd el,még akkor se ha hiányos,mások által menthetetlennek vélteket is helyre rakok,írj,ha kérdésed van
Mennyi lenne a 2 kézvédő.
valentin@totalcar.hu-ra ha tudsz küldj már róla még képeket.
Szia! 10.000ft üdv!
Szia!

Mennyiért árulod?
kawasaki zx6r 98-02 generátor deknit keresek a havernak, új nem kell ,bontott jöhet.703781937
dolgoztak a nyomorultak
Sziasztok! Valakinek egy Gsxr olajhűtő? Hibátlan....üdv!
Hali!
Valaki megtudná mondani hogy a linken található tank melyik motoré?
Fontos lenne! Előre is köszi.
http://kepfeltoltes.hu/view/120423/DSC05225_www.kepfeltoltes.h
u_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/120423/DSC05226_www.kepfeltoltes.
hu_.jpg
Eladó egy 107ccm 4T Gyerek Quad.5 éves kortól ajánlom.De kis seb gyerek is mehet vele.A gáz szabályozható egy csavarral.Nagyon erős egy felnőtt embert is simán elbír de akár a gyerekkel is mehet együtt..Önindítós,tárcsafékes,automata,távirányítós.Kis seb karcok vannak rajta de nem vészes.Az akkumulátor cserére szorul de még lehet használni.Minden kérdésre szívesen válaszolok.
amm....gyorsan irtam remélem mindenki érti:D
hello mindenkinek! lenne egy kerdesem vagy egy yamaha neo's-om semmi tuning gyari meretek...milyat meretu szijat ajanlotok hozza?...16,5X747 vagy 16,5X751?
szia Tamás vagyok bocsi hogy ilen későn hivtalak én csörgettelek a 750-es cuccok ügyében ezek a cuccok nekem kb mennyibe lennének?
elküldhetnéd sms-ben a 06704011142 re vagy a tomasszanto@gmail.com-ra előre is köszi
Szia,van hozzá mindenem amit keresel,ha érdekel csörögj 06705850436.
Sziasztok 2000,5-ös kiadásu gsx-r 750 eshez keresek hátsó kereket, bal oldali lábtartókat váltóva (pedál rudazat) belső légterelőt a fejidomba bal oldalit, kuplungkart és a hátsó fékhez a visszinte féknyeregtartót várom az ajánlatokat sürgős lenne már gurulnák :-)
l
Szevasztok!

Valaki tudna nekem segiteni, hogy Dellorto PHBH RD 28 -hoz honnan tudnék venni valamilyen felújító szettet vagy fuvoka szetett?
Szia az gyújtáselektronikát mennyiért adod?kösz
Szaisztok! Eladó az alábbi fejidom, és kézvédő. 5000 HUF egyben. Kecsy
Szia! 06 30 536 0000