Üdv! Érdeklődnék neme lenne valakinek elhanyagoldtan rossz Suzuki RM 250/125 elektronikája meg esetleg CR 125 ösé? Csak rossz érdekelne. Előre is köszönet, ha valaki tud segíteni...
sziasztok. segítségetekre lenne szükségem a képen látható "csavart " keresek megvételre ( valaki nagyon erős volt és nem tudjuk kiszedni csak majd valami barbár módon ) dr 650 se 96 évjárattól.... köszi
Sziasztok srácok!
Keresek Gilera Eagle tipusú géphez alkatrészeket. Minden kereskedésbe próbálkoztam már de eddig senki nem tudott nekem segíteni.Remélem ti tudtok majd.:)
Csáó
felbakolod aztán sebességbe teszed és csavarodik is a főtengely
Egy Brembo fékkara vadászok.
Sajnos nincs rajta semmi típusszám vagy hasonló.
A főfékmunkahenger 10 5773 típusú.
Ilyen kellene.(persze törésmentes )
Keresek 99-es R1-hez versenyidomot,ha valaki tud segíteni,várom válaszát.
Előre is köszönöm!
Van komplett váltóm, keress magánban (adatlap)!
Ez egy kicsit bajos nekem... Messze lakok Pesttől. Képek nem lennének elegek? Utánvéttel sokkal jobb lenne nekem.
a képeket most már fel is dobom a biztonság kedvéért. Ha van akkor írj légyszi és akkor majd felhívnálak a részletekért.
Előre is köszi
Keresek Gilera Eagle tipusú géphez alkatrészeket. Minden kereskedésbe próbálkoztam már de eddig senki nem tudott nekem segíteni.Remélem ti tudtok majd.:)
Csáó
1992-es Kawasaki ZZR 600 D-hez keresek jó váltót, vagy javító készletet (2-esből kidobja). Árat is írjatok hozzá légyszi.
Köszi.
Esetleg CBR 929-hez vannak alkatrészeid?
1.
ECU takaró
2.
A gyújtáskapcsoló díszburkolatának az egyik csavarja
3.Vízcső: bal oldali vastag cső(1 db)
4. Tőcsavar, ami a blokkban van(anya megvan az nem kell). Erre csavarozzuk fel a kipufogót(az egész szett kellene 8db)
Előre is köszi a váalszt!
Aprilia RS 125höz(1996-os, újabb lámpás) keresek plexit ami nincs szétrepedezve. Akinek van írjon!
1999-es a motor.
Már elvitték.
Üdv,
Csuszka
köszönöm a választ, de használtat nem szivesen raknék bele.
Hivatalosan 12e km a csereperiódusa. A CR9EK-nak...
A CR9EIX-nek bőven több, mivel az iridium csúcs nem ég el...