Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv. keresek aprilia rsv 1000 rr-hez 2007-hez , vízhűtőt motorok nélkül, kuplungkart, fékkart, esetleg lengővillát. 0620/992-4528
Sziasztok ! Keresek Kawa gpx 750-hez víz csövet ami a vízpuma és a hengerfej vízcsöve közt van .Vagy ha valakinek valami ötlete milyen csővel lehetne megoldani?
Üdv!

Egy 1995-ös Kawasaki GPZ 1100 (alvázszáma zxt10e001736) -hez kellene hátsó lámpabura és jobb oldali kormánykapcsoló.
Segítségeteket előre is köszi
Hello
Természetesen 180!
De ahogy látom már kinéztél egy másikat.
Üdv
Helo tegnap hivtalak a 929-es idomok miatt azert ide irok mert email cimet nem talaltam! Ugy nez ki osszejon a dolog vagyis megbeszeltuk itthon. Nem a komplett kellene hanem egy fejidom ket oldalso es egy bal also kellene mert jobb alsot szereztem! Na vegulis a kerdes az lenne hogy tudnad e postazni legfeljebb atutalom neked elore a penzt! Pécsi vagyok eleg messze lenne elmenni erte! Ha benne vagy akkor felhivlak es megbeszelhetnenk a reszleteket! Koszonom elore is udv Jancsee
Igen vele szemesztem valószínű ő lesz a nagy Ő
helló én sang yongot tudok 4000ft
Esetleg......

Banner
Más a felfogató platnija, meg a felfogató fülek. Jó mind a 2ő fajta.
Nézelődj Givi márka után. Mondjuk a tartója általában atom drága, de otthon is lehet rá csinálni, ha van egy kis fémmegmunkálási ismereted.
Amúgy a Louis-ban szokott lenni "olcsóbban" is doboz, meg platni is...
Hello!még mindig keresek Aprilia RX-hez ledes hátsó lámpát aki tud írjon:)
Mekkora indítóárammal?
Heló!
Leírná nekem valaki hogy mi a különbség a Monokey és a Monolock-os topcase között!?És hogy melyiket ajánljátok faluról járnék egy yamaha xt 125 össel városba napiszinten 50 km-t.Melyiket és hogy tudnám rögzíteni erre a motorra?Kb 30 literes legyen.
Válaszokat és tanácsokat előre is köszönöm!
Hello
8500ft ért tudok M.C.N. akksit ha érdekel.
Értem oké.
Én annó az enyémre 6000-ért vettem egy párt.
Köszi, de ilyet én is tudok gyártani. Nekem eredeti kellene.
yamaha fzr 250, fz 400r bontás.

több info, képek:

http://fzrbontas.c8.hu/

Kellemes estét mindenkinek!
Nem tud valaki valami jó shoppot Veszprém megyében, ahol lehet venni 99-es Malaguti F12 Phantom AC-hez tuningolt és eredeti alkatrészeket?
Üdv nekem van igaz utángyártott de jól néz ki vele.
Aprilia RS 50-re kell, ezt elfelejtettem.
5 év múlva tuti másik mocim lesz már
úgyh majd az akkori gazdája vesz bele!De azért köszi a segítséget
Igaz nem a legolcsóbb de ez 5 évig birja Yuassa 17400ft
néztem YUASA-at de 10-15000-nél többet nem akarok érte adni!A yuasak meg a fölött vannak.De ha te olcsóbban tudod akkor érdekel!
Szia!

Van gyári japán Yuassám raktáron! Adatlapomon elérsz!
Sziasztok. Keresek ilyen légbeömlő idomokat, párban, persze ésszerű áron. Akinek van ne tartsa magában. A színe mindegy, csak ne legyen megcsavarodva, és a kis fülek legyenek meg rajta. 96-os RS-re kellenek. Képpel légyszi.
Köszönöm szépen de első kereket sikerült szereznem meg kuplung bowdent is.