Sziasztok ! Keresek Kawa gpx 750-hez víz csövet ami a vízpuma és a hengerfej vízcsöve közt van .Vagy ha valakinek valami ötlete milyen csővel lehetne megoldani?
Helo tegnap hivtalak a 929-es idomok miatt azert ide irok mert email cimet nem talaltam! Ugy nez ki osszejon a dolog vagyis megbeszeltuk itthon. Nem a komplett kellene hanem egy fejidom ket oldalso es egy bal also kellene mert jobb alsot szereztem! Na vegulis a kerdes az lenne hogy tudnad e postazni legfeljebb atutalom neked elore a penzt! Pécsi vagyok eleg messze lenne elmenni erte! Ha benne vagy akkor felhivlak es megbeszelhetnenk a reszleteket! Koszonom elore is udv Jancsee
Más a felfogató platnija, meg a felfogató fülek. Jó mind a 2ő fajta.
Nézelődj Givi márka után. Mondjuk a tartója általában atom drága, de otthon is lehet rá csinálni, ha van egy kis fémmegmunkálási ismereted.
Amúgy a Louis-ban szokott lenni "olcsóbban" is doboz, meg platni is...
Heló!
Leírná nekem valaki hogy mi a különbség a Monokey és a Monolock-os topcase között!?És hogy melyiket ajánljátok faluról járnék egy yamaha xt 125 össel városba napiszinten 50 km-t.Melyiket és hogy tudnám rögzíteni erre a motorra?Kb 30 literes legyen.
Válaszokat és tanácsokat előre is köszönöm!
Sziasztok. Keresek ilyen légbeömlő idomokat, párban, persze ésszerű áron. Akinek van ne tartsa magában. A színe mindegy, csak ne legyen megcsavarodva, és a kis fülek legyenek meg rajta. 96-os RS-re kellenek. Képpel légyszi.
Egy 1995-ös Kawasaki GPZ 1100 (alvázszáma zxt10e001736) -hez kellene hátsó lámpabura és jobb oldali kormánykapcsoló.
Segítségeteket előre is köszi
Természetesen 180!
De ahogy látom már kinéztél egy másikat.
Üdv
Banner
Nézelődj Givi márka után. Mondjuk a tartója általában atom drága, de otthon is lehet rá csinálni, ha van egy kis fémmegmunkálási ismereted.
Amúgy a Louis-ban szokott lenni "olcsóbban" is doboz, meg platni is...
Leírná nekem valaki hogy mi a különbség a Monokey és a Monolock-os topcase között!?És hogy melyiket ajánljátok faluról járnék egy yamaha xt 125 össel városba napiszinten 50 km-t.Melyiket és hogy tudnám rögzíteni erre a motorra?Kb 30 literes legyen.
Válaszokat és tanácsokat előre is köszönöm!
8500ft ért tudok M.C.N. akksit ha érdekel.
Én annó az enyémre 6000-ért vettem egy párt.
több info, képek:
http://fzrbontas.c8.hu/
Kellemes estét mindenkinek!
úgyh majd az akkori gazdája vesz bele!De azért köszi a segítséget
Van gyári japán Yuassám raktáron! Adatlapomon elérsz!