Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresek RX-hez sm szettet aki tud írjon :)
Suzuki TL1000S!YTX-12BS 180A indítóárammal.
Igen látom ne hargudj 85-nek néztem hirtelen
Kicsit rosszul fejeztem ki magam jobb oldali kormánykapcsoló szektor kellene nekem.
Nem
Az én motorom a 1995-2001-ig gyártott GPZ széria.
KTm Egs 125 1996 CDI -t keresek.
eladó delorto 22-es karbi iár:10eft
szacsomotor@freemail.hu
Hello Chuwakka!
Pontosan milyen akksi érdekel?Milyen motorba kellene?
valószínűleg tudok segíteni!
Hát sajnos nem nagyon tudok segíteni, de talán nem ad akkora szikrát és/vagy nem világít olyan erősen a lámpa.
Ha kell valakinek elérhetőség a hirdetéseimnél.
Sziasztok! Kawasaki ZXR 400 L-es modellhez segédváz vég.
Szia ezekre gondoltál? Ha igen keress meg a zoli_motor@freemail.hu-n
Üdv!

Egy 1995-ös Kawasaki GPZ 1100 (alvázszáma zxt10e001736) -hez kellene hátsó lámpabura és jobb oldali kormányszektor.
Segítségeteket előre is köszi :)
Üdv
Legolcsóbban hol kapok akkumlátort?
18-as amal karburátor eladó , alig használt (megtalálod a hirdetéseim között)
Sziasztok! Áron alul eladó a képen látható Gsxr 1100-750-hez való fékbetétek. 2 pár van. Ha valakit érdekel, írjon.Üdv!
Érdeklödöm , hogy miképp dudom kideriteni hibás e az alaplapi tekercs ? Miután kiderül szeretném ha megtekercselné az alaplapomat válaszát köszönöm.
Sziasztok.Szeretném megtudni töletek, hogy az aprilia tuareg mtx 350ccm3 akumulátor nélkül is ad szikrát vagy kell bele az aksi is?
A számom lemaradt: 06702929070
GSX-R 600-750 K6-7
Komplett pályaidom fényezve matricázva,plexivel,elől-hátul lámpával,karbon tükrökkel(benne az index),Karbon váz,segédváz,oldaldekli,lengővilla borítás,P.P verseny lábtartó,G.P.T köridőmérő kompletten eladó!
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok 400 ccm-töl bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Utángyártott, új, sima.
Gyári sima?
Adatlapomon van elérhetőség.