Sziasztok,
2005-ös Suzuki Lets4g- motorba való dugattyú és gyűrű alkatrész számát keresem, ha valaki kitudja deríteni, kérem segítsen. A neten nem találtam sajnos manualt.
Köszönöm !
szevasztok srácok! van nekem egy suzuki ts250-es 1989-es endúrom! az a gondom vele hogy elszált a gyujtáselektronikája más motoréval lehet helyettesiteni vagy valakinek van ehez a tipushoz? ha tudtok segítsetek!
Eladó Sv idomok!
Teljes oldalidom(gyári verzió)25000Ft.
N-es hűtővédő 10000Ft.
Üléspúp 8000Ft(GSXR stílusú).
Mind üvegszállas műgyantából készült új fényezetlen idom.
Van egy 94-es yz 250-nem és most lett összerakva de nem pörög ki teljesen nem tom mi lehet a probléma minden ujj benn.állitotak a gyujtáson ,ujj gyertya ,karburátor állítás stb.a faszom ki van vele...Az lenne a kérdésem ha szétbontom alkatrésznek akkor keresik ezt az évjáratu motort?ÉRDEMES LEBONTANI?
Honda cbr 1000f 1991-es. bontott alkatrészei eladóak.. Rendkívűl szép, és jó állapotban,szinte teljesen gyári állapot.Gondos odafigyelő gazdától! a képek a bontásra szánt motorról készűltek!
tel:06-70/6566-911
2 pénzér egy indexet adnak, ez meg csak egy első lampion. 4 pénz+ posta és a tied, 5 ezredest már szerintem sem ér, így 4-be vihető. vagy hó vége bp-motor kiállítás és nincs posta klts.
Kawasaki KDX 125-öshöz keresek power szelepet, 96-os a motorom.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok, ahonnan be lehet szerezni, viszonylag sürgős lenne.
Előre is köszi!
sziasztok akinek van cagiva supercity 50 hez blokkja akár(hengernélkül,karbinélkül) az lenne szives szolni hogy mennyiért adná el 92-96 os évjárat 6sebességes. az oldalt nem nézem ezért lécci irj az emailomra : horesnyibarna@hotmail.com
köszi mindenkinek
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok 400 ccm-töl bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
2005-ös Suzuki Lets4g- motorba való dugattyú és gyűrű alkatrész számát keresem, ha valaki kitudja deríteni, kérem segítsen. A neten nem találtam sajnos manualt.
Köszönöm !
Teljes oldalidom(gyári verzió)25000Ft.
N-es hűtővédő 10000Ft.
Üléspúp 8000Ft(GSXR stílusú).
Mind üvegszállas műgyantából készült új fényezetlen idom.
06303210309
bali105gsxr@gmail.com
nincs valakinek teleszkóp védő gumija honda mtx 125?
Van hozzá lámpám! 30/351-0610
gsxr 600 k2 hoz kene elso lampa
email: rafael.gabor@yahoo.com
Van egy 94-es yz 250-nem és most lett összerakva de nem pörög ki teljesen nem tom mi lehet a probléma minden ujj benn.állitotak a gyujtáson ,ujj gyertya ,karburátor állítás stb.a faszom ki van vele...Az lenne a kérdésem ha szétbontom alkatrésznek akkor keresik ezt az évjáratu motort?ÉRDEMES LEBONTANI?
tel:06-70/6566-911
Bármire felrakható.
érd.:
patvaros87@gmail.com
Kawasaki KDX 125-öshöz keresek power szelepet, 96-os a motorom.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok, ahonnan be lehet szerezni, viszonylag sürgős lenne.
Előre is köszi!
köszi mindenkinek
Suzuki GSX 750f (1992-es)-hez szeretnék fej- és oldalidomot találni :)
Tudna valaki segíteni? (nem az enyém a motor egy barátomnak kéne)
Üdv!
Érdeklődni telefonon.
infó, képek:
http://fzrbontas.c8.hu/
Kellemes napot mindenkinek!
postán is küldöm