Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húú, valami nem sikerült
akkor inkább így:
Sziasztok Mindenki

VFR 800 Vtec Bontódik, alkatrészei szabad préda
http://www.kepesmotor.hu/honda..." target="_blank">link

Andi
Honda nx 250 Minden alkatrésze eladó:
ÚJ MOTOROS FELSZERELÉSEK, ALKATRÉSZEK, KIEGÉSZÍTŐK KEDVEZŐ ÁRON!

- Kulcscsontvédős protektoringek 16.990 ft.
- UFO alubetétes kézvédők 10.990 ft.
- M-Cax és Pazzaz kormányok, befogók, átalakítók 3.990 ft-tól.
- Cross, Enduro és Supermoto emelő bakok 8.500 ft.
- M-Cax, UFO, Smith cross szemüvegek 5.500 ft-tól.
- Deestone utcai, robogó és cross gumik.
- GOLD FREN minőségi féktárcsák, fékbetétek.
- UFO műanyag elemek, idomok.
- Fék, váltó és kuplungkarok, egyéb kiegészítők!

Postai úton is!

Info: endurobolt@gmail.com
Szia Kawaszekis!
Bocsi, hogy ilyen későn reagálok, de nem voltam gépközelben! Köszönöm az ajánlatot,most egyenlőre érdeklődtem fordulatszámmérős iránt és még nem jött válasz! Azt megvárom és utána mindenféle képen írok, hogy kell e vagy nem!
Még egyszer köszi!
Magura Hidrós kuplung kuplung karral, dekompresszor karral, kompletten eladó munkahenger védő lemezzel
Brembo fékrendszer fém fékcsövekkel karokkal kompletten, a hátsó fék balos KTM Husaberg Husqvarna Vor
Marzocchi Magnum 50-es! teleszkóp porszáraz állapotban neoprén harisnyával
Akront 21-18 as kerékszett féktárcsákkal
CHT 22-es vastagfalú kormány
22 es mart kormány befogó
22 es kormány kiemelő
VOR 450 motorblokk alkatrészek, husaberg husqvarna ktm-hez sok alkatrésze megegyezik
nyitott kipufogó rendszer elvileg ktm-re felrakható de ha bármi kérdésed van szólj 06 30 491 99 96
Nekem van .Ha érdekel csörögj 06203114528
Suzuk Sv 650S k8 hoz keresek gumimarkolatot,kormanyvégsulyt, sötét plexit,üléstakarót.Ha valakinek van valami jelezze nekem.Köxi
Sziasztok!

Tud valaki bal oldali deklit K3 600-as gsx-r-hez olcsón? Karcolás nem gáz.
Sziasztok!

Deloorto karbiba kellene nekem m6-os menettel rendelkező 210 vagy 212-es fúvóka. Valaki tudna segíteni?
Sziasztok!
CBR 600 F4i első felni keresnék, 2001- től felfele. Ha valaki tud, kérem jelezzen: adam1211@freemail.hu
Előre is köszi mindenkinek!
szép napot keresnék yamaha fz 400r hez karbisort baráti áron ha valakinek lenne :mikuni bdst 32 es
Üdv mindenkinek!
Keresek Kawasaki zx6r-hez komplett vázat papírokkal (95-ös, de lehet későbbi is) Minden megoldást szívesen meghallgatok.
Eladó Sv idomok!
Teljes oldalidom(gyári verzió)25000Ft.
N-es hűtővédő 10000Ft.
Üléspúp 8000Ft(GSXR stílusú).
Mind üvegszállas műgyantából készült új fényezetlen idom.

bali105gsxr@gmail.com
06303210309
Keresek HONDA HM CRE 50 SIX komplett blokkot.Ha van valakinek akkor arra vevő lennék.
Suzuki GSXR 600-750 K6-K7 alkatrészek eladók:
-Idomgarnitúra(kék-fehér) 230eft
-segédváz(fekete) egyben 25eft vagy külön-külön is 15eft/db
-hátsó irányjelzők 3eFt/db
Helló egy komlett italjet érdekelne? ha igen küld el a számod a prala30@citromail.hu cimre majd föl hivlak
Kawasaki ZX-6R 2009-2011 oldalidom
Yamaha R6 jobb hátsó lábtartó + konzol
GS500 lábtartó szett, darabonként is eladó
Eladó alkatrészek:
Suzuki GSX-R 600 750 K6-7 bal oldalidom
GSX-R jobb hátsó lábtartó + konzol (K6-7 600 750-re biztosan jó, de mintha máson is láttam volna ilyet)
GSX-R kuplungfedél

Elérhetőség az adatlapomon.
Sziasztok!
Jó állaptú olajos központi teleszkóp eladó!
Központi telo tartóval!:9000ft
akit érdekel irjon:atex05@freemail.hu
06702384053
Sziasztok! Nagy segítségre lenne szükségem! '85-ös, 250-es Honda VTZ-hez kertesek benzincsapot! Vagy valami ötlet kéne, mivel lehetne helyettesíteni. Nem értek hozzá, de azt mondták, ez vákuumos.. Akinek van valami használható ötlete, kérem írja meg: richardnagy82@yahoo.co.uk
Előre is köszönöm!
sziasztok,

Keresek 2005 Hornet 600-hoz fejvég idomrészeket : színre fújtat(narancs előnyben) + alapból fekete színűt

dobjatok egy választ ha van vkinek..köszönöm
Szia!

Adatlapomon van az email cimem oda küld el légyszi a vázszámodat és tételesen hogy mi kell és adok rá árat!
Sziasztok,

R6r 2006-07,,pályagéphez,,keresek fejidom tartó konzolt,fejidom kábelköteget,,,jó a sérült..utángyártott is.

Üdv