Sziasztok!
2003-as Yamaha R6-hoz kellene nekem fékkar meg jobb oldali lábtartó, de a lábtartónak elég lenne az a része amire az ember a lábát teszi. (nem tudom mi a pontos neve) Csak a vége van letörve.
Esetleg ha valakinek lenne kérem jelezze.
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem! Az önindítóm forgó része meghibásodott(elszakadt a tekercselés hozzáférhetetlen helyen így forrasztani 3. alkalommal már nem tudom:))és nem tudom milyet vegyek bele .Ami benne van az egy mitsuba sm-7 es változat 0.4 Kw teljesítménnyel! tud valaki valami okosat mondani? ezzel megegyező típust sehol nem találok! Vagy esetleg tekercseltessem újra?
CBR600 F3 egyben vagy bontva eladó. Gyári idomok lámpák nincsenek meg, működőképes, kipróbálható, hibátlan blokkal. Bontatlan motor, gyári fényezés a tankon, jó gumik, jó láncszett, hibátlan fékek,
Fém fékcső, bukógomba, stb.
érdeklődni itt a válasz gomra kattintva, sportmotor-derbi@feemail.hu e-mail címen, gulyasaki007@hotmail.com msn címen illetve a hirdetésnél található "üzenet küldése..." lehetőségnél! telefonom most nem üzemel
Mi kell hozzá írd meg
sziromtamas@gmail.com
52.000 Ft
750 es hez valo van nem tudom jó e rá
sziromtamas@gmail.com megtalálsz
Honda cbr 600 f3 váz van valakinek eladó?
06-20378-75-96
szürö+ház 13.000 dekli8000 ülés8000 komp fék munkahenger+hátso tárcsa20000 rugos tag15000 elektronika kábelek5000 ventilátor 6000 markolat3000 injektorsor20000
Ha valakinek van kérem jelezze engem érdekelne,elöre is köszi.
Fékkarom van raktáron
2003-as Yamaha R6-hoz kellene nekem fékkar meg jobb oldali lábtartó, de a lábtartónak elég lenne az a része amire az ember a lábát teszi. (nem tudom mi a pontos neve) Csak a vége van letörve.
Esetleg ha valakinek lenne kérem jelezze.
Szerintetek ez milyen motorra való doboztartó? Én XJ 600 vagy XJ 900-ig jutottam, de jó lenne pontosabbat tudni róla.
Nagy segítségre lenne szükségem! Az önindítóm forgó része meghibásodott(elszakadt a tekercselés hozzáférhetetlen helyen így forrasztani 3. alkalommal már nem tudom:))és nem tudom milyet vegyek bele .Ami benne van az egy mitsuba sm-7 es változat 0.4 Kw teljesítménnyel! tud valaki valami okosat mondani? ezzel megegyező típust sehol nem találok! Vagy esetleg tekercseltessem újra?
Honda HM CRE 50 1997-es évjárat minden alkatrésze eladó!
Műszerfal már nincs!
70/6231473
enmoto@citromail.hu
Fém fékcső, bukógomba, stb.
ha valakit érdekelne akkor eladó, cserélhető, bármit meghallgatok, valahogy biztosan megegyezünk!
érdeklődni itt a válasz gomra kattintva, sportmotor-derbi@feemail.hu e-mail címen, gulyasaki007@hotmail.com msn címen illetve a hirdetésnél található "üzenet küldése..." lehetőségnél! telefonom most nem üzemel
nandrasbuk@freemail.hu ------- ide várom a válaszokat
06-20-378-7596