1 pár Goodridge előre eladó.Radiálist vettem és mivel az alul csatlakozik és 45 fokos fitting kell hozzá ezért nekem nem jo -rövid picinyét.zx 10 R en volt a gyári főfékhez..fél deáké elengedem a kezét.
Örök hálám a segitségért , csak egy gond van vele , ez a gyujtás ugynéz ki mint amit a képen feltettél csak az a külömbség hogy ez be van öntve teljesen ebbe a viaszos müanyagba , nem tudom hogy igy megoldhato e a tekercselés , de a megadott számon foglak hivni ! köszi a fiam nevében is
Motorosok!
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
sziasztok én asszem friss vagyok nállatok , de elég nagy bajban , szereztem a jelenlegi vas mellé egy másik vasat , mert abbol sosem elég , egy af1 est de öreg meg gyujtás hibálya van , na itt jön a csavar sehol nem kapok hozzá. egy rotax 123 blokk van benne és ahoz kéne a gyujtás ! a fiam már nyuzná a vasat de igy nem megy ! valaki segitsen nekem szerezni vagy hol tudnék ilyet szerezni ha kell teszek rolla képet is ! HELP !
A hétvégi motor takarításon történt egy kis technikai malőr.... Szétszedtem a mocit egy alaposabb takarításra és gondoltam, hogy bemegyek inni egyet. Amire kiértem a drága kutyám eltüntetett 3 db idomcsavaromat. 1 db-ot tudtam is pótolni,de a másik 2-őt nem. A képen bejelöltem, hogy melyik az a csavar ebből keresek 2 db-ot.Esetleg, ha valakinek porosodik a polcán kérem ossza meg, vagy ha a Hondán kívül tud valakit akkor is. Ha jól emlékszem akkor M6-os széles fejű és kb 20-24 mm hosszú volt.
Előre is köszönöm a segítséget
Eladó króm chopper, cruiser fém markolat !Szilikonos jellegű puha gumírozással,zárt véggel !
Méretek: Teljes hossza kívülről 16cm ebből a belső üreges rész14.5 cm,átmérője a balosnak belülről 22mm a gázhúzóé 25mm
Ár 8000 Ft
Érd: turi.alex@freemail.hu
Cagiva Canyon 500 alkatrészek ügyében aki tud valamit, kérem,írjon,naponta felnézek!
köszi előre is!
keresek Hornet600 2005 -hez fejidomtartó konzolt(jobbos-balos) , műanyag fejvégidomot színezett+fekete(lámpa fölött-műszerfal alatt)
..kolbászzsír előnyben..:)
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
http://motorparts.hu/index.php...
ENDURO/ KROSSZ ALKATRÉSZEK, KIEGÉSZÍTŐK, GUMIK, RUHÁK! NÉZZ BE, MEGÉRI! NAGY AKCIÓK!
A hétvégi motor takarításon történt egy kis technikai malőr.... Szétszedtem a mocit egy alaposabb takarításra és gondoltam, hogy bemegyek inni egyet. Amire kiértem a drága kutyám eltüntetett 3 db idomcsavaromat. 1 db-ot tudtam is pótolni,de a másik 2-őt nem. A képen bejelöltem, hogy melyik az a csavar ebből keresek 2 db-ot.Esetleg, ha valakinek porosodik a polcán kérem ossza meg, vagy ha a Hondán kívül tud valakit akkor is. Ha jól emlékszem akkor M6-os széles fejű és kb 20-24 mm hosszú volt.
Előre is köszönöm a segítséget
Az alábbi típusokra jó!
# CBR 600 (1991 - 2006)
# CBR 600RR (2003 - 2008)
# CBR 900 (1993 - 2005)
# CBR 929 (1993 - 2005)
# CBR 954 (1993 - 2005)
# CBR 1000 RR (1993 - 2005)
# CBR 1100XX (2000-
# VTR 1000 (1997 - 2005)
Méretek: Teljes hossza kívülről 16cm ebből a belső üreges rész14.5 cm,átmérője a balosnak belülről 22mm a gázhúzóé 25mm
Ár 8000 Ft
Cagiva Canyon állórészre,és lentkerékre lenne szükségem újban,vagy használtban,akinek van ötlete,kérem,írjon!
Köszi!
Ha valaki tud írjon legyen szíves!