Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresek honda transalp 650 illetve kawasaki z750 papiros vázat 06203114528
Hali!

Cagiva Canyon 500 alkatrészek ügyében aki tud valamit, kérem,írjon,naponta felnézek!

köszi előre is!
sziasztok,

keresek Hornet600 2005 -hez fejidomtartó konzolt(jobbos-balos) , műanyag fejvégidomot színezett+fekete(lámpa fölött-műszerfal alatt)
..kolbászzsír előnyben..:)
KPL 30000FT
Helló! Nekem kompletten kéne lamella, szerkezet kosár kinyomópecek, rugók.
jelentkezzen nekem markisa_17@yahoo.com
1 pár Goodridge előre eladó.Radiálist vettem és mivel az alul csatlakozik és 45 fokos fitting kell hozzá ezért nekem nem jo -rövid picinyét.zx 10 R en volt a gyári főfékhez..fél deáké elengedem a kezét.
Kuplung lamellára gondolsz szettben vagy fémmel ehyüztt? abban tudok segiteni de még kuplung házban is?adatlapomon elérsz!
Örök hálám a segitségért , csak egy gond van vele , ez a gyujtás ugynéz ki mint amit a képen feltettél csak az a külömbség hogy ez be van öntve teljesen ebbe a viaszos müanyagba , nem tudom hogy igy megoldhato e a tekercselés , de a megadott számon foglak hivni ! köszi a fiam nevében is
Motorosok!
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
sziasztok én asszem friss vagyok nállatok , de elég nagy bajban , szereztem a jelenlegi vas mellé egy másik vasat , mert abbol sosem elég , egy af1 est de öreg meg gyujtás hibálya van , na itt jön a csavar sehol nem kapok hozzá. egy rotax 123 blokk van benne és ahoz kéne a gyujtás ! a fiam már nyuzná a vasat de igy nem megy ! valaki segitsen nekem szerezni vagy hol tudnék ilyet szerezni ha kell teszek rolla képet is ! HELP !
Sziasztok. Nincs valakinek véletlenül 91-es évjáratú fzr 600-hoz komplett kuplungja? értelmes áron. dobjatok mail-t: dj.szwics@freemail.hu-ra
Sziasztok!Suzuki RG125F 93-as hoz kellenének alkatrészek nekem(1-ső lámpa,plexi,index,visszapillantó)aki tud segíteni kérem írjon!Előre is köszönöm!
Köszi zozo.Nem tudom hogyan nézzem meg,mert lövésem sincs hozzá .Magas mint lónak a hátúszás .De azért köszi!
Balázs ezt nézd meg igaz nem a legolcsóbb de nagy királyság
http://motorparts.hu/index.php...
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
ENDURO/ KROSSZ ALKATRÉSZEK, KIEGÉSZÍTŐK, GUMIK, RUHÁK! NÉZZ BE, MEGÉRI! NAGY AKCIÓK!
Sziasztok!

A hétvégi motor takarításon történt egy kis technikai malőr.... Szétszedtem a mocit egy alaposabb takarításra és gondoltam, hogy bemegyek inni egyet. Amire kiértem a drága kutyám eltüntetett 3 db idomcsavaromat. 1 db-ot tudtam is pótolni,de a másik 2-őt nem. A képen bejelöltem, hogy melyik az a csavar ebből keresek 2 db-ot.Esetleg, ha valakinek porosodik a polcán kérem ossza meg, vagy ha a Hondán kívül tud valakit akkor is. Ha jól emlékszem akkor M6-os széles fejű és kb 20-24 mm hosszú volt.
Előre is köszönöm a segítséget
Eladó új első krómozott lábtartó párban! 5500 Ft
Az alábbi típusokra jó!
# CBR 600 (1991 - 2006)
# CBR 600RR (2003 - 2008)
# CBR 900 (1993 - 2005)
# CBR 929 (1993 - 2005)
# CBR 954 (1993 - 2005)
# CBR 1000 RR (1993 - 2005)
# CBR 1100XX (2000-
# VTR 1000 (1997 - 2005)
Érd: turi.alex@freemail.hu
Eladó króm chopper, cruiser fém markolat !Szilikonos jellegű puha gumírozással,zárt véggel !
Méretek: Teljes hossza kívülről 16cm ebből a belső üreges rész14.5 cm,átmérője a balosnak belülről 22mm a gázhúzóé 25mm
Ár 8000 Ft
Érd: turi.alex@freemail.hu
Kawasaki gpz750 alaktrészek eladók (kz750) érd:keki@euromail.hu
Üdv!

Cagiva Canyon állórészre,és lentkerékre lenne szükségem újban,vagy használtban,akinek van ötlete,kérem,írjon!

Köszi!
Elfelejtettem megkérdezni mennyi időn belül tudod szállítani,és hogy postai utánvéttel is elküldöd-e?
Hali Kawazsolti!Fékbetétet keresek 2001-s zx9r-hez.Milyen típusút és milyen árban tudsz szállítani?Szerinted melyik típus a legjobb hozzá?
Sziasztok! RGV 250-es vj21-hez keresek fejidomot!
Ha valaki tud írjon legyen szíves!
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!