Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezét nem kell színeset venni... ha csak a színes, nem pont fekete színű ha megjött a motyó, körbefényképezem Neked!
Írjál inkább mail-t, mert nem van még mindig otthon netem.
Crom fittingekkel:
első sima: 15000
első verseny: 21000
hátsó: 8500

Rozsdamentes fittingekkel:
első sima: 20000
első verseny: 29000
hátsó: 12000

Van a verseny fékcső, ami fentről megy le két vezeték külön külön a féknyergekre, meg van a sima gyári fajta, ami
fentről az 1ik nyeregre megy és onnan van átkötve a másik nyeregre.
Ez hülyeség, amúgy meg ha van műbizonylata, nem köthetnek bele. Nekem is fém fékcsövek vannak, meg voltak is, soka nem kérdezték, h miért az van rajta, vagy milyen gyártmány.
Az meg csak jó, ha ugrik a forgalmi, mert akkor semmit nem kell fizetni a motorra...
Ilyen féle...
Médián most írtam a vizsgáról a fórumba (ma voltam), ilyet hogy fékcső véletlenül se néztek.
Akit érdekel itt elolvashatja.
Ok. Egy ismerős motorját meg akarták húzni a műszakin a színes goodridge cső miatt, ezért kérdem. A közeljövőben fémesítenék, de csak akkor, ha utána nem kell soha többet szaroznom vele. Pláne, hogy az új szabály miatt ha buksz műszakin, ugrik a forgalmi...
szia van uj 100 euro
ha érdekel irj vagy hivj 06209352002
szia fejidomom van piros ,kicsi karc van rajta 200 euro
ha érdekel irj vagy hivj 06209352002
Ja, ok :)
Heló..Gilera Runner 50 Sp-hez szeretnék doboztartót... ha esetleg tudna valaki csinálni, vagy újonan ajánlani, az kérem írjon az adatlapomon található emailcímre..köszönöm
Mint láthattad nem került fel, csak egy katalógus fotó volt a fitting meg csak tömítsenÚGYAHUGYVAN!
Hát most erősen vakarnom kell a fejem ( júniusban próbáltam a vasra ) de volt egy olyasmi certificate papír ( ha jól tévedek ) a dobozban, mint pl. a 'strasszenancellung' kínai quadokhoz.

De lerendelek egyet, és körbefényképezem ha számít.
köszönöm mindenkinek a segítséget, de most még nincs zsé a fékcsőre, majd jövőre meglátjuk hogy marad e rá pénz.
majd akkor újra megkérdem.
de köszönöm.
helo
ilyen fesszabot keresek Hornet 600 2004 környéke
Igaz
Te kutya, amúgy a két tömítés a fitting két oldalára kell, nem az egyik felére kettő Bár lehet én tudom rosszul
LOL, ez nem a bontós topic :D
Amúgy azt azért megnézném, hogy egy dupla csöves fékrendszer milyen minőségben jöhet ki tíz ezer forintból...
A kutya félét már láttam én is, az tényleg minőséginek tűnik, és ahhoz képest nem drága.
sziasztok.E-mailban beszéljétek le léci

köszi
Hali Kutya!
Műbizonylat/TÜV/E-jel/vagy hasonló van hozzá?
Nagyszerűűűű Felvettelek msn-re!
Sajnos én nem tudok: felpróbáltam a gyárit, de a kormány-magasító miatt nem ér el a felfogatási pontokig. Úgy kell legyártatnom, pedig az sem lesz olcsóbb mint ez a kész, gyári szett.
Jól van nem kell nekem ráírva lenni, csak meglepett. Te is ilyet használsz?
A forgalmazó állítása szerint Brembo gyártmány, de Brembo név alatt nem adhatja ki a gyár, ezért is ilyen kedvező az ára. Fizikailag látta ahogy a szalagról jön le, és csomagolják.
De kibontás után Te is látni fogod, ez nem a garázs-minőség
És ez Brembo?
Vigyázz, hárpiás vevő vagyok!