Crom fittingekkel:
első sima: 15000
első verseny: 21000
hátsó: 8500
Rozsdamentes fittingekkel:
első sima: 20000
első verseny: 29000
hátsó: 12000
Van a verseny fékcső, ami fentről megy le két vezeték külön külön a féknyergekre, meg van a sima gyári fajta, ami
fentről az 1ik nyeregre megy és onnan van átkötve a másik nyeregre.
Ez hülyeség, amúgy meg ha van műbizonylata, nem köthetnek bele. Nekem is fém fékcsövek vannak, meg voltak is, soka nem kérdezték, h miért az van rajta, vagy milyen gyártmány.
Az meg csak jó, ha ugrik a forgalmi, mert akkor semmit nem kell fizetni a motorra...
Ok. Egy ismerős motorját meg akarták húzni a műszakin a színes goodridge cső miatt, ezért kérdem. A közeljövőben fémesítenék, de csak akkor, ha utána nem kell soha többet szaroznom vele. Pláne, hogy az új szabály miatt ha buksz műszakin, ugrik a forgalmi...
Heló..Gilera Runner 50 Sp-hez szeretnék doboztartót... ha esetleg tudna valaki csinálni, vagy újonan ajánlani, az kérem írjon az adatlapomon található emailcímre..köszönöm
Hát most erősen vakarnom kell a fejem ( júniusban próbáltam a vasra ) de volt egy olyasmi certificate papír ( ha jól tévedek ) a dobozban, mint pl. a 'strasszenancellung' kínai quadokhoz.
De lerendelek egyet, és körbefényképezem ha számít.
köszönöm mindenkinek a segítséget, de most még nincs zsé a fékcsőre, majd jövőre meglátjuk hogy marad e rá pénz.
majd akkor újra megkérdem.
de köszönöm.
helo
LOL, ez nem a bontós topic :D
Amúgy azt azért megnézném, hogy egy dupla csöves fékrendszer milyen minőségben jöhet ki tíz ezer forintból...
A kutya félét már láttam én is, az tényleg minőséginek tűnik, és ahhoz képest nem drága.
Sajnos én nem tudok: felpróbáltam a gyárit, de a kormány-magasító miatt nem ér el a felfogatási pontokig. Úgy kell legyártatnom, pedig az sem lesz olcsóbb mint ez a kész, gyári szett.
A forgalmazó állítása szerint Brembo gyártmány, de Brembo név alatt nem adhatja ki a gyár, ezért is ilyen kedvező az ára. Fizikailag látta ahogy a szalagról jön le, és csomagolják.
De kibontás után Te is látni fogod, ez nem a garázs-minőség
első sima: 15000
első verseny: 21000
hátsó: 8500
Rozsdamentes fittingekkel:
első sima: 20000
első verseny: 29000
hátsó: 12000
Van a verseny fékcső, ami fentről megy le két vezeték külön külön a féknyergekre, meg van a sima gyári fajta, ami
fentről az 1ik nyeregre megy és onnan van átkötve a másik nyeregre.
Az meg csak jó, ha ugrik a forgalmi, mert akkor semmit nem kell fizetni a motorra...
Akit érdekel itt elolvashatja.
ha érdekel irj vagy hivj 06209352002
ha érdekel irj vagy hivj 06209352002
De lerendelek egyet, és körbefényképezem ha számít.
majd akkor újra megkérdem.
de köszönöm.
helo
Amúgy azt azért megnézném, hogy egy dupla csöves fékrendszer milyen minőségben jöhet ki tíz ezer forintból...
A kutya félét már láttam én is, az tényleg minőséginek tűnik, és ahhoz képest nem drága.
köszi
Műbizonylat/TÜV/E-jel/vagy hasonló van hozzá?
De kibontás után Te is látni fogod, ez nem a garázs-minőség
Vigyázz, hárpiás vevő vagyok!