Úgy döntöttünk, hogy szétkapunk egy Kymco Grand Dink 250 nagyrobogót.
A motor még egyben van, csak a két visszapillantó tükör hiányzik, azok már elkeltek. Hibátlan blokkal, gyönyörű hanggal, minden működő elektronikával rendelkezik. Egyben is eladó, ha valakinek így kellene.
A blokkot, hengerrel, meghajtással csak egyben adjuk el, nem bontjuk.
Ha valamilyen alkatrészre szükségetek van, keressetek e-mailen.
A motor linkje: Kymco Grand Dink 250 ccm
Üdv.
Vásároltam a minap egy használt tankot. Ám a kitakarítás közben, szembetűnt hogy van benne valami (a koszon kívűl :D ).
Meg tudnátok mondani hogy mi ez és hogy mire szolgál, esetleg van e valami értéke?
Mellékeltem a képet.
Válaszokat és a segítségeket előre is köszönöm.
Akrapovic, Leo vince, Arrow, , Mivv, G.P.R, Martin Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben Privátban vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Szia,
Nem akarlak lelombozni, de biztos nem lesz ilyen emberke itt.
Ez nem a bárdi meg a unix, h dobálják a 40%-os kedvezményeket.
Külföldön kell nézegetni bontott cuccokat(mert újból minek összerakni?).
Gyógyulást nektek meg a motornak is.
Kedves Motorostársak! Nem szeretném sokat rabolni a helyet, így próbálok rövid lenni. Van egy CBF1000-rem (2007-es, narancs), amivel sajnos balesetet szenvedtem, emiatt az elülső műanyag elemeket, illetve még pár alkatrészt cserélnem kell. Van egy kapcsolatom, aki Honda autókhoz tud kb. 40%-os kedvezménnyel gyári alkatrészt hozni, de a motoralkatrészeket nem engedik neki megrendelni, mert nem a saját motorja... A kérdésem az lenne, hogy esetleg nem tudtok-e ilyen emberkét, aki motoralkatrészek beszerzésében tudna segíteni? Sajnos az alkatrészek összköltsége közel 300 ezer Forint még a kedvezményes áron is, így számomra a teljes ár kifizetése esélytelen... Amennyiben valaki tud ilyen embert, kérem írjon! Röviden a baleset: augusztus 28-án, este 10-kor, a 13. kerületi Lehel utcán haladtam a menyasszonyommal a hátam mögött, szabályosan, át a teli zöldön, amikor egy tök ittas, hajléktalan férfi egy autó takarásából, a piros lámpa ellenére megpróbált átszaladni előttünk az úton, ami nem jött neki össze, mert pont telibe kaptuk... Vigyázzatok magatokra! Üdv!
Gilera 503-ashoz keresek komplett gyújtást, vagy megoldást, hogyan lehetne ráfabrikálni más motorról.
A segítséget előre is köszönöm!
Utólagos kép itt.
Úgy döntöttünk, hogy szétkapunk egy Kymco Grand Dink 250 nagyrobogót.
A motor még egyben van, csak a két visszapillantó tükör hiányzik, azok már elkeltek. Hibátlan blokkal, gyönyörű hanggal, minden működő elektronikával rendelkezik. Egyben is eladó, ha valakinek így kellene.
A blokkot, hengerrel, meghajtással csak egyben adjuk el, nem bontjuk.
Ha valamilyen alkatrészre szükségetek van, keressetek e-mailen.
A motor linkje:
Kymco Grand Dink 250 ccm
Vásároltam a minap egy használt tankot. Ám a kitakarítás közben, szembetűnt hogy van benne valami (a koszon kívűl :D ).
Meg tudnátok mondani hogy mi ez és hogy mire szolgál, esetleg van e valami értéke?
Mellékeltem a képet.
Válaszokat és a segítségeket előre is köszönöm.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben Privátban vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
CBR 600 F3 98`keresek hátsó kapaszkodót, és a hátsó lámpa fölötti idomot!
Előre is köszi!
http://www.kepesmotor.hu/kezik...
Érdeklődni:06703469050
Nem akarlak lelombozni, de biztos nem lesz ilyen emberke itt.
Ez nem a bárdi meg a unix, h dobálják a 40%-os kedvezményeket.
Külföldön kell nézegetni bontott cuccokat(mert újból minek összerakni?).
Gyógyulást nektek meg a motornak is.
Ez gyári fesz. szab. és új?
Fesz.szab 45e, szállítással együtt..
üdv
volna elado xv 535 -750 xv 1000
h onda vt 500-vt700 vt1100 motor blo k alkatreszek vagy cserelhetok
xv1100 vagy honda vt 1100 alkatreszekre
erdeklodni 06703525376
udv kaczko
Valakinek van Suzuki gsx 400-hoz kilométer meghajtója?Igényt tartanék rá.
Üdv: Gábor