Üdv!
Felnicsík eladó! A kicsi kínai színvak így fluor sárga helyett fényvisszaverő arany színűt küldött. Van belőle 3 garnitúra és egy régebbről megmaradt sötétkék. Akit érdekel 1500 Ft/garnitúra.
Előre leszögezem nem vagyok szaki. De sanszos hogy a szép lassan elindul magától előre probléma azért van mert melegen kellően magas az alapjára ahhoz hogy kioldjon a röpsúly így lassan elindul előre. Lehet hogy hátul meg kell nézned a rugókat vagy kicsit visszavenni az alapjáraton és megszűnik a probléma.
Az előre hátra tolás sanszos hogy valahol a fékeknél van valami kehe. De passzolom hogy mi lehet az . Álló helyzetben ha nem jár a blokk akkor a hajtás nem tarthatná vissza bár látott már mindenki csodákat. mondjuk ha el van törve az egyik rugó hátul a röpsúlyos kuplungban akkor előfordulhat hasonló jelenség, de ez csak vízió a részemről.
Szerintem vidd el szerelőhöz és nézesd meg vele a kuplungrugókat mert az elég sanszos hogy kifáradtak. (előre szólok hogy szerintem olcsó sem lesz főleg nem egy 180-as Runner-be)
Olyan problémám lenne, hogy a motor melegen lassan magátol elindul, ha nem húzom a fékat akkor megy.
Tegnap este amikor leállítottam akkor nem tudtam előre-hátre tolni a motort, mert olyan volt mintha fogna a fék, amikor beindítottam akkor előre nem nem "ragadt de hátrafelé nem lehetett tolni mert ment volna előre.
Van egy eladó Cagiva Raptor 1000/ Suzuki Tl 1000 s komplett motorblokkom. egyben szeretném értékesíteni elsősorban!
Hátsó henger sérült egyébkét rendben van!
Sziasztok! Lenne egy 1995-ös Kawasaki Balius 250 típusú japán belpiacos motorom. Nem tud hozzá esetleg valaki service manualt? Vagy a kormánycsapágy számát, illetve az első teleszkóp porvédőinek pontos méretét? Köszi előre is!
Üdv mindenkinek. 2004-es kawasaki z750-hez keresek összekötő csövet. Ha valaki tud szóljon.
Esetleg aki gyárt összekötőcsövet motorokra az is érdekel,Fejér megyében.
Köszi
Keresek Suzuki RV 125 (2013)-höz ilyen kuplung és fékkart párban. (NEM GYÁRIT KERESEK)
EBAY-s vagy Kínai rendelés is jó. Aki tud valami infót kérem segítsen.
Típusokra:
-DR-Z400 E S SM
-LT-Z400
-LT-R450
2ezer....