Nem tudják, viszont hiányolták a gyári sárvédőt prizmával...és gondoltam ha már adott a 600as segédváz+idom, akkor már hozzá való sárvédőt veszek, és úgy viszem el honosítani, nehogy még az átalakításba is véletlenül belekössenek...
Sziasztok. Szükségem lenne egy TL 1000hez vagy SV 1000hez való generátorfedél közepébe való dugóra. Az aminek a közepén 10es imbuszkulcsnyílás van. Színe nem érdekes csak jó állapotban legyen a kulcsnyílás és a menet rajta.
Helló!
De nekem van rajta a 750 K4 segédváz, idom...de a honosításhoz vissza kell alakítanom a 600as K2 segédvázra, és idomra ezért kellene a hozzá való sárvédő.
Üdv mindenkinek!
Nagy szükségem lenne Gsx-r600 K2-re gyári, nem vágott hátsó sárvédőre, ami egybe van az aksitálcával! Kérem akinek van ne tartsa magába, jelentkezzen!
Ez jó kérdés. Nem tudom mennyit ér egy ilyen pár (ha van elképzelésed írhatsz az e-mailre), de csere is érdekel akár ráfizetéssel csak rövidebb legyen.
Termignoni E szabvány 25 eft
Carbon felfogató bilincs, 10 e ft
Remus E szabvány, db killer 25 e ft
Yoshimura off road 42 e ft
Akrapovic replika 25 e ft
Akrapovic carbon e szabvány 45 e ft
Míg nem szerzel addig :
-teleszkóp szétszed
-szimering méret beazonosít
-szimering komolyabb csapágyboltban kapható vagy rendelhető
-új olaj bele
-összerak.
az O gyűrű hozzá...09280-33004
De nekem van rajta a 750 K4 segédváz, idom...de a honosításhoz vissza kell alakítanom a 600as K2 segédvázra, és idomra ezért kellene a hozzá való sárvédő.
Nem neked van rajta K4 farokidom? A segédváz is K4?
Mert ahhoz más a sárvédős betét...
Nagy szükségem lenne Gsx-r600 K2-re gyári, nem vágott hátsó sárvédőre, ami egybe van az aksitálcával! Kérem akinek van ne tartsa magába, jelentkezzen!
http://olx.hu/hirdetes/wp-komplett-futomu-ID2XY6F.html
Belső jeladós a ducati gyújtás?
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Carbon felfogató bilincs, 10 e ft
Remus E szabvány, db killer 25 e ft
Yoshimura off road 42 e ft
Akrapovic replika 25 e ft
Akrapovic carbon e szabvány 45 e ft
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
-teleszkóp szétszed
-szimering méret beazonosít
-szimering komolyabb csapágyboltban kapható vagy rendelhető
-új olaj bele
-összerak.