Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írtam emailt
Értem a dolgot.
A gyári új 3000ft...09259-36021
az O gyűrű hozzá...09280-33004
Nem tudják, viszont hiányolták a gyári sárvédőt prizmával...és gondoltam ha már adott a 600as segédváz+idom, akkor már hozzá való sárvédőt veszek, és úgy viszem el honosítani, nehogy még az átalakításba is véletlenül belekössenek...
Sziasztok. Szükségem lenne egy TL 1000hez vagy SV 1000hez való generátorfedél közepébe való dugóra. Az aminek a közepén 10es imbuszkulcsnyílás van. Színe nem érdekes csak jó állapotban legyen a kulcsnyílás és a menet rajta.
Honosításon tudják, h ez nem rávaló? Na mind1, dobok egy mail-t...
Helló!
De nekem van rajta a 750 K4 segédváz, idom...de a honosításhoz vissza kell alakítanom a 600as K2 segédvázra, és idomra ezért kellene a hozzá való sárvédő.
Szia,
Nem neked van rajta K4 farokidom? A segédváz is K4?
Mert ahhoz más a sárvédős betét...
Üdv mindenkinek!
Nagy szükségem lenne Gsx-r600 K2-re gyári, nem vágott hátsó sárvédőre, ami egybe van az aksitálcával! Kérem akinek van ne tartsa magába, jelentkezzen!
CBR 600 RR 2005 hátsó ülést keresek, akinek van jelezze.
Honda cbf 1000 SC 64-hez keresek plexit, és láncvédő műanyagot. Ha valakinek van eladó, kérem jelezze. 30/317-74-23
Eladó WP:

http://olx.hu/hirdetes/wp-komplett-futomu-ID2XY6F.html
Üdv.
Belső jeladós a ducati gyújtás?
http://olx.hu/hirdetes/aprilia-sr-50-idomszett-csere-ID2mmEL.html
írtam az email-edre
Ez jó kérdés. Nem tudom mennyit ér egy ilyen pár (ha van elképzelésed írhatsz az e-mailre), de csere is érdekel akár ráfizetéssel csak rövidebb legyen.
milyen árban?
Eladó a képen látható 2 kipufogó.
Termignoni E szabvány 25 eft
Carbon felfogató bilincs, 10 e ft
Remus E szabvány, db killer 25 e ft
Yoshimura off road 42 e ft
Akrapovic replika 25 e ft
Akrapovic carbon e szabvány 45 e ft
Akrapovic, Leo vince, Arrow, Giannelli, Raptor, Marving, Yoshimura Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Rendben, köszönöm.
Míg nem szerzel addig :
-teleszkóp szétszed
-szimering méret beazonosít
-szimering komolyabb csapágyboltban kapható vagy rendelhető
-új olaj bele
-összerak.
elkelt
Keihin karbisor hibátlan menbránokkal 4db pohárcsavar kell hozzá és egy takarítás.Ár:15e ft.Posta oké.