Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A két oldalon lévő kislámpák egyikébe keresek üveget
TomTom One XL GPS eladó, makulátlan állapotban, minden tartozékával dobozában. Szinte új.
Ár: 15e+posta (győrben, csornán személyesen is át lehet venni)
megmaratt blokk alkatrészek xl125-höz.
-blokkfelek:1500ft/db
-deknik:1000ft/db
-váltó fogaskerekek:2000ft/garn
-léptetővillák:500ft/db
-javításra szoruló vezérműtengely:800ft
-javítható hengerfej:3000ft
-még jó főtengely:6500ft
-jó kuplungszerkezet lamellákkal:5000ft
-szeleprugók:250ft/db
-berúgótengely:1000ft
-
váltótengely:1000ft
-jó állapotú henger:6500ft
-stb-stb....
a blokkfelek és deknik úgy néznek ki mint ami egy 1980-as mociban volt.
póstázok is
tel:06209103659
Kawasaki ZXR-750 eladó,esetleg olcsóbbra cserélhető.
1990-es,generálozott blokk,új láncszett,eredeti spoiler.....bővebben a hirdetésben.
Kawasaki ZXR-750 hirdetés itt
Szia!
Arra más fajta kell de tudok azt is.Ha írsz egy mailt a bali105@t-email címre megnézem neked!
Üdv,
Keresek 89-es FZR600-hoz(3HE) JÓ hengersort dugokkal gyűrűkkel, Bp és környéke előnyben.
Kössz
Nekem is van elérhetőség, de csak június közepére tudja vállalni, azért érdeklődtem, hogy esetleg van-e valakinek itt tippje, hogy hova lehetne felfogatni, mert itt ugyebár nincs idom alatt csavarozási lehetőség, csak a hátsó kapaszkodó és hátsó lábtartó konzolnál.
Ok vasárnap délután este felé járunk arra éppen, vagy hétfőn odamegyünk. Hívunk előtte.
akkor majd meglátjátok mikor, keddig ott a gépsas én vasárnap nem vagyok ott de a közelben fogok dolgozni, hétfőn megint ott leszek. üdv
Holnap reggel 7-től este 7-8-ig dolgozik a kedvesem Dunakeszin az a nap biztos nem jó...
bepakoltam a kocsiba a gépet ha gondoljátok holnap meg tudjátok nézni a millenáris parknál reggel 7 töl. üdv
Ok köszönöm, a Kedvesem már hívott Téged, beszéltetek.
ugyanitt LG KP500 as bordó szinü használt 10 ezerért eladó érintőképernyős, dobozában headsettel, elérhetőségek az adatlapomon.
szia, jelenleg tatabányán van a gép, de ha komoly az érdeklödés akkor felviszem pestre kocsival
üdv, ezesetben kérnék egy hivást. üdv gábor
Givinek van tartója oldaldobozhoz, de nem olcsó.......csinálj magadnak, nekem is most csinált egy srác az sv topikban és igen erőteljes lett....
Ugyan nem motor, de azért kétkerekű.......és eladó!
Összteleszkópos, aluvázas, stb. 35 ezer indulóban. Tel szám az adatlapomon.
Hella. Hol lehet megtekinteni a robeszt?
eladó egy Honda dio robogó jó állapotu friss hengerrel (járatós), az ára 50ezer forint elérhetőségek az adtatlapomon.
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni, 2004-es Suzuki SV 650 N-hez kellene oldaltáska tartó konzol, illetve tippet kérnék, hogyan lehetne a konzolt rögzíteni.

Segítségeteket előre is köszönöm.
Eladó egy teljes időtartamra szóló jegy a 2011.június 8-12 én megrendezésre kerülő 12. Harley-Davidson fesztiválra. Hivatalosan elővételben 15.490ft de én olcsóbban adom!
Érdeklődni: 06 30 700-52-66
bali, B-Kingre nem jó a fekete eloxált szett?
2008 r6r eladó!+3db yamaha pw 50+1db py 50
gyereksisakok, gyerek kesztyűk, térd-könyökvédők......
Az r6r gyári ruhája külön is eladó, de csak egyben az egész (piros-fehér-fekete). Lábtartó-üléskonzol is benne van a csomagban, váltó szerkezettel együtt, lámpa, idomok, ülés.......stb.
kb. két naponta tudom megnézni ezt az oldalt, ezért ne haragudjatok, ha nem reagálok rögtön.
Telfonszámot kérek a komoly érdeklődőtöl, és hívom amint tudom!

Árak:

Idomgarnitúra: 240 e.
PW50:140e adok hozzá gyereksisakot+ kesztyűt+könyök és térdvédőt
PY50: 110e
Hy!vki nem tud drz hez olcsó sm szettet eladót?
Hali mito evo kipufogót keresek. mail: gege91@rsvforum.com
Köszi