- Mellkas és vállvédős gerincprotektor. 24eft.
- Rövid és hosszú ujjú aláöltözős protektorok. 14 és 18eft.
- "Memory foam" technológiás profi protektoros alsónadrág. 16eft.
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben 14000Ft-os bevezető áron!
Új Alpinestars gerincprotektor 13000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
06303210309
bali105@t-email.hu
Sokféle motoros holmit töltöttem fel a Vaterára 1 Ft-ról induló aukciókba, ha valakinek van affinitása licitálni, nagyon olcsón az Övé lehet bármi! Meg lehet nézni az aukció vége előtt is a dolgokat, az e-mail címem az adatlapomon van!
A felhasználónevem "LiGiBa"!
Érdemes körülnézni! Vatera link a termékekhez
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretném elcserélni robogómat endurora, és akivel el akarom cserélni aztmondta, hogy csak indulásnál kell kuplung, utána csak kattogtatni...én még sosem mentem így váltós motorral...igaz ez? Meg amikor 1esbe indulok hajt egy ideig, aztán meg csak elkezd igy pörögni, aztmondta, hogy a kicsi áttétel, miatt és hogy akkor már váltani kéne..ez igaz? Válaszotokat előre is köszönöm, és várom ! Aki valami kicsit is tud kérem jelezze. Köszi, Imi
- Motoros kesztyű Új
Teljesen új, sosem használt. Méretprobléma miatt eladó (nagy rám).
A postát én állom!
- Hifi / számítógép hangfal ÚJ
Genius hangfalpár, aktív rendszerű (beépített erősítővel!) magas és mélyközép hangszóróval, bass reflex fa dobozban. Jack + RCA bemenet. Teljesen új, fóliában, dobozával, papírjaival.
-„Paraszt” póló ÚJ
Fekete színű póló, „Paraszt” felirattal és traktor szimbólummal a mellkasán. Ideális ajándék a főnöködnek, haverodnak, testvérednek. :) L-es méret. Új, sosem használt.
-Thomson TV/ Rádió kábel Új
9,52 mm koaxiális dugó aljzat. 75 dB árnyékolt. Kettős árnyékolás a televízióhoz. 10 m hosszú. Teljesen új, bontatlan csomagolásban.
Ha érdekel valami:
mail: tyt001@freemail.hu
tel: 70/6199777
- Cordura alapanyag
- Kevlar erősítés
- Kivehető mosható thermobélés
- Klíma membrán (kivehető), 100% vízálló
- Profi protektorok: könyök, váll, a hátnál "teknősbéka" gerincprotektor.
Mérete: XL (54) - férfi méret
Mérettáblázat:
- XL (54): karhossz válltól 65-67 mm, mellkas körméret 106-109 mm, derék körméret 100-103 mm
Ár: 19 000 Ft + posta
Amennyiben a méret nem felelne meg, lehetőség van a kabát visszaküldésére!
Info: 06-30-575-1332 minden nap reggel 8 és délután 4 óra között
vagy e-mailben arpad.makra@gmail.com