Két Piaggio robogó eladó:
Nrg Mc2 extreme vízes önindítóval indul minden működik rajt új akksi és üléshuzat: 85 e
Sfera 2 levegős 70 ccm dr vas, Malossy fly, Gianelli sportkipuff eredeti festéssel akksi nincs benn km óra spirál nincs meg amúgy müködik minden ha dobnak bele akksit: 70 e
Hali oszi,én is most raktam föl egyet az enyémre ezért van azon fényképezve,hosszú távon még nem próbáltam így arról nem tudok még nyilatkozni,érzésre picit vékonyabb mint egy sima harris vagy ariete méretre ugyanaz mint az lsl, csak szebb és nehezebb a kormányvégsúlya és nem csúszik.ha érdekel küldj mailt!Ja és laci barátom írt neked e mailt vedd föl vele a kapcsolatot légy szíves! üdv alex
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben 14000Ft-os bevezető áron!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 13000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Nrg Mc2 extreme vízes önindítóval indul minden működik rajt új akksi és üléshuzat: 85 e
Sfera 2 levegős 70 ccm dr vas, Malossy fly, Gianelli sportkipuff eredeti festéssel akksi nincs benn km óra spirál nincs meg amúgy müködik minden ha dobnak bele akksit: 70 e