Helló cserélném kézvédőm hibái a sarka el van repedve de meg tudom csináltatni ha kell meg van egy ixs egy részes overál vízhatlan cserébe érdekel cross mez gatya protektor 17 es gumi cross stb..
balint1020@freemail.hu ide írjatok ha kérdés van
Üdv.Oké.A tank 4000ft.a hütő 3000ft az óra 1500 de a csavarjai kijárnak de lehet használni.Küldj egy üzenetet az imail cimemre és a többit megbeszéljüók.
drotosvectra@gmail.com
eladó ÚJ! X-lite 602 NCOM Lorenzo Replica S es méretben, Xlite602 GT NCOM S es méretben, 69000 Ft ért mindkettő, illetcve Xlite701 labyrinth NCOM, illetve Xlite 701 hazard NCOM bukósisakok 76000 Ft ért. Valamint vadonatúj Sidi Vertogo Air 43 as sportcsizma eladó 53000 Ft ért.
Nézzétek meg weblapom ott minden info megtalálható további termékekről (rendelhetőek, 1 hét alatt beérkeznek)
Keresek 56os (vagy 54es, de az kérdéses) 1 vagy 2 részes, nem No-Name bőrruhát valahol 50ezer pénz alatt. Szakadt, kopott, fakó nem érdekel.
Színek: fekete, fekete-ezüst, fehér, ezüst
186cm vagyok, és kb 90kg.
Adatlapomon elérhetőség!
Üdv Motorosok.
Utángyártott buborék plexik /típusonként akár több színben/, ezenkívül irányjelzővel egybeépített hátsólámpák, valamint fék és kuplungkarok, valamint üléstakarók. Fizetni előre semmit nem kell, utánvétellel postázok. Érdeklődni emailben. Köszönöm.
Sokféle motoros holmit töltöttem fel a Vaterára 1 Ft-ról induló aukciókba, ha valakinek van affinitása licitálni, nagyon olcsón az Övé lehet bármi! Meg lehet nézni az aukció vége előtt is a dolgokat, az e-mail címem az adatlapomon van!
A felhasználónevem "LiGiBa"! link a termékekhez
Helo elado simson alkatrészek küldj e-mailt és irok mi van még -1 üres s51 es blokk kuplung kosár és hengerfejjel - 1 szinte komplett s50-es blokk (karbibol 2 fuvoka a henger és a gyujtás tekercsek hiányoznak) van még 1 komplett -jawa mustang blokk - mz es 125 blokk hiányos tank deknik első lámpa első villa -piaggio ciao kismotor jelenleg nem megy mert nem ad szikrát képet kérésre küldök ha mindent viszel olcsobb e-mail cim lliskla7@freemail.hu
Eladó króm chopper, cruiser fém markolat !Szilikonos jellegű puha gumírozással,zárt véggel !
Az ár a posta költséget is tartalmazza!
Méretek: Teljes hossza kívülről 16cm ebből a belső üreges rész14.5 cm,átmérője a balosnak belülről 22mm a gázhúzóé 25mm
balint1020@freemail.hu ide írjatok ha kérdés van