Mz trophy Eladó vagy cserélhető robogóra, vagy más motorra. Ajánlatokat emailban vagy telefonon. Új rendszámos, jó állapotú motorral, jó gumikkal,fékekkel,stb... Csereár kb 80000ft. Tel:06209813916
Motorkerékpár, robogó alkatrészek főleg gyári kivitelben,de vannak tuningcuccok is CDI gyújtások,variátorok,hengerek,főtengelyek,kipufogók,karburátorok stb,stb.Hatalmas választékban,VERHETETLEN ÁRON!Ha kell valami írj:dizy05@freemail.hu
Sziasztok!
Méret változás miatt eladó lett pár cuccom. Egy dainese full protektoros bőrnadrág(kicsit csúszott de csak kicsi kopás és egy apróbb lik), és egy difi kabát( ő hibátlan). Olyan 80-90kilós emberkére. Olcsón :)üzenj megegyezünk, esetleg normális csere
Mio C250 GPS és Kappa kormányra szerelhetö (tépőzárral) GPS tartó és táska eladó egyben. Adok hozzá a motorra szerelhető USB töltőt is, tehát komplett rendszer. Egyben 20ezer Ft. Tel: 06306294107
Én a Vaterán nem szoktam azonnal kifizetni a jutalékot, mert többe kerülne hetente az utalás (most már 2 forintot is kiszámláz, az eszem megáll...). Hanem összevárok egy pár heti számlát, és egyben utalom az egészet. Egy idő után küld egy fenyegető üzenetet (amit látsz akkor is, ha belépsz), hogy kizárnak, ha nem fizetsz, na olyankor szoktam befizetni az egész hátralékot egyszerre... Vagy ha vastag vagyok, akkor inkább előre utalok többet, és akkor pár hétig nem piszkál, hogy fizessek. Ez utóbbi korrektebb...
Van egy 120/80-asom, olcsón: http://www.kepesmotor.hu/utcai...
Az utolsó képen van rajta. Nekem FJ1100-en volt, használtan vettem, Erdélyt megjártam vele utassal, csomaggal, de aztán lecseréltem új gumira, mikor lett rá keret.
Jah, van itt Azt nem tudod átállítani. Azon tudsz állítani ,hogy kikéred csekken, és nem utalással rendezed. De viszont ha csekken kéred ki az plusz 200Ft. Amúgy én csekken kérem mindig,vagyis jön magától... olcsóbb mint plusz 300az utalás...
Sziasztok!
Remélem van itt vaterás vagy teszveszes.
Nem tudjátok, hogy a fizetési határidőt hol tudom állítani, mert hónaponta kell fizetnem ilyen pár száz forintokat, és az utalás már többe kerül....
2szezont(nyarat) használt
# Női textil dzseki,
# fényvisszaverő csíkok,
# CE könyök- és vállprotektorok,
# Gerinc védő
# kicipzározható thermo bélés,
# 100% vízálló és légáteresztő.
S/M méret. alul gumírozott /állítható bőség/derekánál tépőzár, ott szintén állítható.
Csere nem érdekel
Méret változás miatt eladó lett pár cuccom. Egy dainese full protektoros bőrnadrág(kicsit csúszott de csak kicsi kopás és egy apróbb lik), és egy difi kabát( ő hibátlan). Olyan 80-90kilós emberkére. Olcsón :)üzenj megegyezünk, esetleg normális csere
Cserélném műszakis ETZ 250-re értékegyeztetéssel, vagy értelmes dologra, szerszámokra! Főleg láncfűrész, fúrógép, hegesztő trafó, sarokcsiszoló, kompresszor, stb... Irj mid van...
Van egy 120/80-asom, olcsón:
http://www.kepesmotor.hu/utcai...
Az utolsó képen van rajta. Nekem FJ1100-en volt, használtan vettem, Erdélyt megjártam vele utassal, csomaggal, de aztán lecseréltem új gumira, mikor lett rá keret.
Jah, van itt Azt nem tudod átállítani. Azon tudsz állítani ,hogy kikéred csekken, és nem utalással rendezed. De viszont ha csekken kéred ki az plusz 200Ft. Amúgy én csekken kérem mindig,vagyis jön magától... olcsóbb mint plusz 300az utalás...
Remélem van itt vaterás vagy teszveszes.
Nem tudjátok, hogy a fizetési határidőt hol tudom állítani, mert hónaponta kell fizetnem ilyen pár száz forintokat, és az utalás már többe kerül....
# Női textil dzseki,
# fényvisszaverő csíkok,
# CE könyök- és vállprotektorok,
# Gerinc védő
# kicipzározható thermo bélés,
# 100% vízálló és légáteresztő.
S/M méret. alul gumírozott /állítható bőség/derekánál tépőzár, ott szintén állítható.
Csere nem érdekel
Szakadások?
köszi
Láda újszerű , hangszórók újak...erőlködőt nem tudom ... jó egy éve itt porosodnak a szobában , nincsenek használva ...
Ára tudható?