Odaadnám, ha nem kéne a költözés miatt a lé . A hitelezést nem tudom, 97-es, nem tudom meddig lehet, de ha arra akarod, nem feltétlen muszáj a motorra felvenni.
Eladó még mindíg, autó csere is érdekel (kicsi, és diesel), 450pénz, költségmentes. Vagyis nem az, mert a tankolást szükségességét még nem sikerült kizárni
Szerintem ha egy-kétszer megnézed mi a vége, nem lesz baja. Ezt garantálom a vevőnek is.
"motorgenerál után... vajon miért"
Tudniillik a gyári dugó stb. csere periódus 16.000km. Az én motoromban is meg volt a generál a nagykönyv szerint, ráadásul még a periódus vége előtt. A "miért" kérdésedre a válasz: Mert ez egy karban tartott, rendszeresen szervizelt motor.
"De édi az a kipuff rajta"
Az egy arrow rendszer, és nekem is baromira tetszik
Eladó egy jó állapotban lévő SAVA MC 25 gumi 100/80/16 simsonra vagy Mz-re is ideális.
Kérésre készítek több képet.
4,5e.
Érd. :Adatlapomon található E-mail címen.
kompl. motorblokkok eladók:
1./ hengerfej tuninggal : 1000EUR
2./ teljes blokk tuningolt : 2000EUR
2006-2008 évjárat
fődarabok is külön külön, kívánság szerint.
GSR600ABS
Elado ha vkit erd z 750 ..
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_z750-4137446
Te kis ravasz, hozzáértő
Szerintem ha egy-kétszer megnézed mi a vége, nem lesz baja. Ezt garantálom a vevőnek is.
"motorgenerál után... vajon miért"
Tudniillik a gyári dugó stb. csere periódus 16.000km. Az én motoromban is meg volt a generál a nagykönyv szerint, ráadásul még a periódus vége előtt. A "miért" kérdésedre a válasz: Mert ez egy karban tartott, rendszeresen szervizelt motor.
"De édi az a kipuff rajta"
Az egy arrow rendszer, és nekem is baromira tetszik
Kérésre készítek több képet.
4,5e.
Érd. :Adatlapomon található E-mail címen.