mit érne meg neked? Nekem csak az a lényeg, hogy kijöjjön belőlle az enyémhez való! Holnap megtudakolom, hogy mennyiért tudok szerezni és akkor majd írok!
Reggelt.Tudom tudom nem motoros cucc.. de hátha valakit érdekel Pocket DVII. zsír új,(5eFT) több infót itt találsz (én nem vágom/használok ilyen kütyüket,kaptam..) http://www.dansdata.com/pdv2.h...
Van egy Gyári EXC fékátalakítóm 320-as tárcsához, eladó vagy elcserélhető egy ugyanilyen átalakítóra, csak 620 sc-hez 98-as a lényeg, hogy a sima wp- telós kivitelhez! Ha nem is cserére, de ha esetleg lenne valakinek, vagy tudja valaki hol és menniyért lehet ilyet beszerezni az légyszi jelezze! Köszi
Bukógombát gyártok. Standardtól az egyedi elképzelésekig mindent, CNC-technológiával!
4000 HUF-tól anyaggal együtt! (persze, hogy rozsdamentes)
Ha érdekel keress az adatlapomon található elérhetőségeim valamelyikén.
Akkor köszönöm,nekem ennyiért sok.17990/db áron van az új (gumi nélkül de az nekem is új a lemezfelnin-átrakom) , így valószínüleg megrendelem gumisnál.Azért köszönöm.
18.000.ft
Érd:+36/20-9214102
mit érne meg neked? Nekem csak az a lényeg, hogy kijöjjön belőlle az enyémhez való! Holnap megtudakolom, hogy mennyiért tudok szerezni és akkor majd írok!
Csere érdekel krosz bukó, kesztyű, csizma stb
Esetleg valakinek 2db karbon index?2-3e a kettő égőstül mindenestül..
Esetleg tankpad érdekel cserébe!
Tel; 20/770 03 18
Van egy Gyári EXC fékátalakítóm 320-as tárcsához, eladó vagy elcserélhető egy ugyanilyen átalakítóra, csak 620 sc-hez 98-as a lényeg, hogy a sima wp- telós kivitelhez! Ha nem is cserére, de ha esetleg lenne valakinek, vagy tudja valaki hol és menniyért lehet ilyet beszerezni az légyszi jelezze! Köszi
Tamás
4000 HUF-tól anyaggal együtt! (persze, hogy rozsdamentes)
Ha érdekel keress az adatlapomon található elérhetőségeim valamelyikén.
Spidi 54-es méretű bőrnadrág eladó.
Érd:30/9089573 vagy balu88@mailbox.hu
Először is elnézést, tudom, h motoros oldal, de benzinre kell:D:D
Eladó
2db újszerű állapotban lévő ágy
Mérete: 200x90cm
Ágyneműtartós
Szín: 1. ágy szürkészöld
2. ágy szürkéskék
Irányár: 15000Ft/db
Elérhetőség: 06 30 269 5806
Széles utat! (És még1x bocsi)
FOX BLITZ. fekete. 36-os nadrág, XL-es mez: 34eft.
FOX 360 piros. 36-os nadrág, XL-es mez: 34eft.
SHIFT STRIKE fekete. 36-os nadrág, XL-es mez: 29eft.
ANSWER narancs KTM-es. 30-as nadrág, L-es mez, M-es kesztyű: 25eft.
ANSWER ALPHA, James Stewart Limited Edition. Sorszámozott, profi cross nadrág. Fekete. 36-os. áron alul: 26eft.
ANSWER Cross szemüveg. Fekete: 8eft.
jó állapotban fekete színben.
Szerelésből kimaradt V2-es alkatrészek eladók.
Az alábbi tipusok:yamaha xvs 650-xv535-xv750-xv920,
Honda vt500-600-750,
ÜDV Kaczkó
TEl:06206128887
bontospityu.hupont.hu