Hülye kérdésre hülye választ...?
Gondolj már bele.. 3 év alatt 10 000 km az lóf*sz.. ha csak tavasztól őszig számolod a szezont akkor is csak ~12km/nap jön ki átlagban.. még ha boltbajárós motor is volt, akkor is többet kell, h menjenek vele.. az h hirdetésbe mi van az más.. 3 éves motorba kell hogy legyen olyan 16-20ezer km.. és még keveset mondtam..
..am majd elsőnek 600as sportot, hát egészségedre..
nyilván nem gondoltad még ezt végig te sem.. a benzinköltség a legkisebb tétel ebben a kategóriában.. a tapasztalat hiányáról most ne beszéljünk..
Hello, nagyon sokmindent nemtudok rolla irni. Kamerához kell/lehet hozzácsatlakoztatni (feltéve ha van neki olyan bemenet) 628x582 felbontású... 3.500-ba odaadnám! (5.500Ft ért vettem)
Vegyél inkább Z1000-et. Jobb futómű, fék, nyomatékosabb, stb. 1,350,000Ft-ért elviheted az én feketémet. Magyarországi, szervízkönyves, nem sok km van benne.
Sziasztok!Érdeklődnék hogy nem -e tud valaki 2007-es vagy azutáni eladó kawasaki z750-et?tudom van pár db hirdetés, de pl feketében kellene ami persze nincs eladó egy db sem!Hitel átvállalás nem érdekel, és olyan 1.5 millióig lenne rá keret.
Olasz, vadonat új, sosem használt bőrkabát eladó, protektor nincs benne, utcai viselet. (bár van, akinek a papucs meg az izomtrikó is motoros ruha)
15ezer Ft-ért vihető, M-es méret.
ezek azok,,,a telorol nincs kep mert azzal csinaltam ezeket is,,de annyit mag rola hogy sima,,minimalis kopas a billentyuzeten,,na hat es sem szalon mar de reggel arrol is tudok kuldeni kepe,haza jon az ocsem a zullesbol,oszt az o telojaval
Gondolj már bele.. 3 év alatt 10 000 km az lóf*sz.. ha csak tavasztól őszig számolod a szezont akkor is csak ~12km/nap jön ki átlagban.. még ha boltbajárós motor is volt, akkor is többet kell, h menjenek vele.. az h hirdetésbe mi van az más.. 3 éves motorba kell hogy legyen olyan 16-20ezer km.. és még keveset mondtam..
..am majd elsőnek 600as sportot, hát egészségedre..
nyilván nem gondoltad még ezt végig te sem.. a benzinköltség a legkisebb tétel ebben a kategóriában.. a tapasztalat hiányáról most ne beszéljünk..
Ja, rossz topikba címezted a kérdésed sztem..
Mi az ára az XR-nek és esetleg cserélhető-e?
Köszönöm a válaszodat.
Vegyél inkább Z1000-et. Jobb futómű, fék, nyomatékosabb, stb. 1,350,000Ft-ért elviheted az én feketémet. Magyarországi, szervízkönyves, nem sok km van benne.
15ezer Ft-ért vihető, M-es méret.
es sem igazán, bocsi
inkább a dupla optikás felé hajlok
üdv
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/ho
nda_cr_csere_erdekel-3595809
Pannonia P10 250eFt
Pannonia TLF (francia export) 175eFt
Csepel Weiss Manfred 1949/125 350eFt
képek, elérhetőség az adatlapomon