ya , de alap , hogy csak úgy ha látod a forgalmit + törzskönyvet és nehogy belemennyél visszadátumozásba meg a forgalmi szerinti tulaj adataira írt verzókba , mert komolyat lehet szopni okirathamisításért ! ! ! csak tisztán játszd meg és alkuggyál a papír cécó miatt , de megéri előtte azért az információn megkérdezni az okmányirodát akár telefonon is ! az a tuti ! ! !
szewa ! én jártam ilyen cipőben én is a második voltam és továbbadtam csak adásvételivel , mert tőlem el is vették a rendőrök a forgalmit a 2 adásvételivel motorozásért ! a következő tulaj is és a negyedik tulaj íratta át a gépet : 1999-ben volt ez , de csak egyet fizetsz mert az okmányiroda mindenkin bevaltattya végrehajtókon keresztűl a saját elmaradt sarát ! ! ! engem 3-év mulva találtak be , de a sajátomat kellett csak fizetnem ! ! ! az a lényeg , hogy a számok eggyezzenek a papírokkal . . .
Felvettelek! Megjelentél de ha rád kattintok csak az outlook ugrik fel h mailt. küldjek, lehet én vagyok ám a béna.
fastdie2k9@freemail.hu ez az enyém, próbáld meg Te is.
Most zúznom kell me mozi van, de ha nem késő 11körül leszek sztem, vagy holnap tuti tudunk beszélni csak írj egy időpontot! Utóbbit csak arra az esetre írom ha mégse lennék 11-kor.
Szia! Van egy 1éves számlás Difi Sparkom L méret, de M-re is jó lehet, elég simulékony. Kemény protektoros, szinte új, utascsaj dzsekinek vettem. 30pénz volt. http://www.motcorner.de/motjac... Ilyen (nagyobb képet nem találtam sajnos). Ha érdekel dobj egy típust a pendriveről pls.
Sűrgős lenne.