csao 50 es ként használt 95 ben svájcbol hozták sosem volt forgalomban a jobb oldala javitva van szin kikevertetve csak fujni kell ezzel járok én is semmi baja a powerem elektronikája szart be ujonnan 16400ft..ennyi
Peugeot Elyséo 4 ütemű, vízhűtéses, 125 köbcentis robogó. Segédmotorként használt: szolid hanggal, Kilométeróra 80 km/h -ig skálázott, szélvédő plexi jelenleg nincs rajt. ( megvan hozzá )
Keveset használt, kihasználatlanság miatt eladó!
Nem rendszámozható!
Ajándék bukósisak!
Ára FIX: 105 ezer ft, nem alkuképes.
Hello,
sosem adnám el,de sajnos nagyon kell a pénz,ez szerintem látszik is Most már 890-re nyomtam le az árát.
GSX-R 1000 érkezése miatt kell megválnunk egymástól.
Takarítani? Felnit kell kicsit gyakraban,de ezért szerintem kárpótol a kinézetével
Esetleg érdekelne a kis szörny?
Sziasztok!
Eladó Suzuki Gsx-R 400as motorom
A korlátozott jogosítvánnyal vezehető (25kW papirokkal) Frissen fényezett Gyöngyházfehér/metál piros színbe,
uj olaj/olajszürö fékolaj/fék utánállítva, teleszkóp olaj/tömítő gyürök is ujjak, protlaszó szelephézag állítás és uj lánc, megkímélt, rendszeresen karbantartott
állapotban!
Ha valaki érdekel msnen vegyenfel xes666@freemail.hu
ár : 500 000 Ft
Eladó ez a szép XJ 600-as. Németből van, forgalomba helyezhető. Ára jelképes 240000,-Ft. Gyönyörű megkímélt állapotban van, kifogástalan motorral.
Hívjatok...
Üdv: Andi
http://www.hasznaltauto.hu/2161343_honda_crm
_1992