Szia! Remélem tudok segíteni neked alkatrész ügyben...ahol te laksz ott van egy egész ilyen gép....nem túl jó állapotban. A motorja még használható! Nincs barmolva! Én akartam megvenni, hogy abból felújítsam az enyémet, de úgy döntöttem, hogy új alkatrészeket veszek bele. De szerintem neked főnyeremény lenne! A fószernak van egy gilera runnerje 180-as....pusztaszabolcsra szokott jönni vele fighterezni.....én is onnan ismerem. Remélem tudtam segíteni! Szia
Szia !
Én pont ma kaptam kézhez a csomagküldőn keresztül a Castrol Actevo X-tra 4T oljata, amit a filtershop.hu oldalon rendeltem. 1790 ft volt litere, a 3 liter olaj a HF 303-as olajszűrő a 900 ft.-os szállitási költséggel volt 8000 ft. Ennyit szerintem megér.
Hali
Én nem rég vettem félkészen. Streetfighter jellegü lesz ha egyszer elkészül.
A hengerfejben a vezérműtengelyeket lefogató fülek csavarját mókolta meg az előző gazda...felfúrta nagyobbra csak nem sikerült központosra és az egyik el is repedt . Ez elvileg amerikai modell és nem hiszem hogy találok hozzá bontottat. trafóm az nincs plusz. képet majd küldök csak most nincs itthon a vas.
Szia! Hátsó féktárcsám van hozzá.. mi lett a hengerfejeddel? Nekem egy trafóra lenne szükségem hozzá...ha esetleg neked van +-ba....meg üzletelhetnénk....nem lakom túl messze tőled..és nekem is ilyenem van! Küldj róla egy fényképet ha tudsz..."kíváncsiság"...szia!
Nemrégen angol automata akkutöltő baját kellett orvosolnom, (nem tudom hol gyártották) ugyanezzel a bajjal. De találkoztam Honda feszültségszabályzónál illetve kávédarálós automata kávéfőzőnél is ezzel a hibával!
Vidd el egy elektronikához értő barátodhoz, forrasztási hiba van benne, átmelegíti pákával és jó lesz!
Ezek ilyen délkelet-ázsiai cuccok , és a forrasztás minősége a betegségük.
sziasztok erről az oldalról ne vegyetek semmit http://tutilampa.uw.hu/
vettem tőle egy hátsó lámpát aprilia rsv re 30.000 ért 2szer voltam motorozni és már nem is működik garancia nincs.
rám rövid.
mérete s/m, de állítható én 165cm 63kg vagyok. nekem bőven jó.
kérdésed van nyugodtan írj.
30/6052541
8Eft
Yamaha Yzf 750 R vázat vennék papírost vagy papírozhatót!
Köszönöm!
Én pont ma kaptam kézhez a csomagküldőn keresztül a Castrol Actevo X-tra 4T oljata, amit a filtershop.hu oldalon rendeltem. 1790 ft volt litere, a 3 liter olaj a HF 303-as olajszűrő a 900 ft.-os szállitási költséggel volt 8000 ft. Ennyit szerintem megér.
41-es
ára: 20000Ft
30/605 25 41
Én nem rég vettem félkészen. Streetfighter jellegü lesz ha egyszer elkészül.
A hengerfejben a vezérműtengelyeket lefogató fülek csavarját mókolta meg az előző gazda...felfúrta nagyobbra csak nem sikerült központosra és az egyik el is repedt . Ez elvileg amerikai modell és nem hiszem hogy találok hozzá bontottat. trafóm az nincs plusz. képet majd küldök csak most nincs itthon a vas.
Eladó 3 hónapot használt AGV Rossi Face K3 sisak.
Mérete.: "L"
Bolti ára 60.000.- körül van még mindig.
Töméletes állapotban van. A plexin 2 kissebb karc de nem vészes. Maga a sisak még mindig tükröződik annyira jó a festése. Vigyáztam rá
Ha valakinek kell 45.-ért oda adom! Sajnos vagy Jó de sokat fogytam és most már nem a méretem! Ennyiért jól jársz vele!
UTÁNVÉTELLEL IS POSTÁZOM DE CSAK A GTR FUTÁR SZOLGÁLATTAL! VAGY PÉCSEN MEGNÉZHETŐ ÉS PRÓBÁLHATÓ!
Ezek ilyen délkelet-ázsiai cuccok , és a forrasztás minősége a betegségük.
vettem tőle egy hátsó lámpát aprilia rsv re 30.000 ért 2szer voltam motorozni és már nem is működik garancia nincs.