4 kutyából kettő bennragadt(lemondták), amúgy 15 ért mentek el, amik elmentek
2 gyereknek nem jobb lenne inkább 2 kutya?
bicikli meg olyan hogy múlt évben 125ért tudtam volna olyant venni amit 2 évvel azelőtt 500felett raktak össze, csak kicsi volt a váz
Suzuki gsx-r 750 srad blokk és hátsó lengővilla eladó. ha valami érdekel még most írjatok mert ennél olcsóbban nem biztos hogy találtok alkatrészt. A lengővilla teljesen hibátlan, apróbb hozzátartozó dolgokkal együtt fix 10.000,-Ft
A motorblokkból még szinte minden megvan, bontva vagy egyben is eladó, egyben az egész blokk 40.000,-Ft irányárban, amennyiben valaki elviszi egybe a blokkot, annak ajándékba adom a lengővillát, valamint egy két motorhoz tartozó apróságot, pl.: elektronikai kellékeket.
Képeket tudok küldeni igény esetén.
Szia. Pontosan nemtudom mennyit érhet. itt sportmotorn láttam egy hírdetést ahol ilyen motort hírdetnek, ha jól emlékszek 120 ezerért- nekem hiányzik 2 idom sajnos ami állítólag előttem lévő tuljadonosa hagyott el valahol. mindegy. mivel új a dugattyú hajtókar csapágy gumik fékbetétek. én ilyen 90 ezer környékére gondoltam. Indexek lámpák féklámpák az ég világon minden máködik rajta.képet e-mailon tudok küldeni
lehet hogy nem véletlenül írtam hogy kiállítási darab volt, megsárgultak a műanyag műanyag elemei, és ezért olcsóbb.
és nem 60 ropi volt az üzletben, hanem a Danger-nél 60 ropi újonnan. Egyéb kérdés?
2 gyereknek nem jobb lenne inkább 2 kutya?
bicikli meg olyan hogy múlt évben 125ért tudtam volna olyant venni amit 2 évvel azelőtt 500felett raktak össze, csak kicsi volt a váz