Sziasztok!
Motoromért a jövőhéten jön a vevő elvileg!A dolog úgy áll,hogy neki nincs jogsija viszont lábán akarja elvinni,engem megvétel után terhel ezzel kapcsolatba valamilyen felelösség?
Köszönöm a segítséget!
felmerült az osztálypénz igen galád benyelése de van pár küzdősportos úriember akik igen szépen kifejeznék ezzel kapcsolatban a véleményük így maradt a tisztességes út a többi lehetőséget az állam magának akarja
ja amúgy Linkás nemigen nyúlt hozzá, csak hátra a LED lámpát segített beleszerkeszteni meg a kuplung alsó munkahengerbe egy O gyűrűt... minden más szervízben lett csinálva
nem a motortól akarok szabadulni hanem sok píz kell hogy legyen EXC tőlem jótékonyságból hozzám vághatna valaki egyet, akkor maradna a LöCö mert tudom hogy jóideig csak tankolnom kéne.. de én már csak ilyen szeleburdi vagyok, ha kitalálom hogy kell valami akkor kell.... aztán max megunom és nem hirdetem tovább
Helosztok itthon kicsit rendet raktam a garázsban és meg találtam régi gépemet. Alaplap nincs benne de a táp, vinyó, ventilátor, cd lejátszó ,flopi lejátszó, vezetékek, ram, internet kártya, videó kártya, stb megvan hozzá. Ki dobni nem szeretném tehát ha valakinek kel valamire az mondjon rá és vigye nekem csak a helyet foglalja.
Egyébként köszi a választ!
Motoromért a jövőhéten jön a vevő elvileg!A dolog úgy áll,hogy neki nincs jogsija viszont lábán akarja elvinni,engem megvétel után terhel ezzel kapcsolatba valamilyen felelösség?
Köszönöm a segítséget!
aztán rászoktatod a hernyóra és gyorsan kimúl
Kalappal, remélem összejön / és azzal pláne elkerülöd az útszéli kavicsbányákat /
Annyi az
Nagyon szabadulnál tőle ... megszeret a Linkóci
Az má egy köteg