Suzuki Honda Yamaha Kawasaki Olajban forgó 3 fázisú generátorokhoz jó Univerzális 14 voltot produkál.
Vissza fizetési garanciával 8000 Ft postával együtt Eredeti ára 20000 Ft körül van.
Iris 530 FB O gyűrűs lánc nittelő nélkül 108 szemes eladó 135- ló erőig. Használt de még 8000-10000 km el megy Egy nittelő szemet kel hozzá venni és már fel is lehet rakni. Törött motorról lett le szedve.
4000 Ft ért vihető
DID 530 O gyűrű nélküli 116 szemes eladó 50- ló erőig. Használt de csak 2000 km futót.
5000 Ft ért vihető
JT 816 hátsó lánc kerekek 6 csavaros 48 és 50 fogas 530 lánc-hoz valók db-ja 1000 Ft
Suzuki Sv 650 kipufogó Belseje nem zörög csúszót karcos és kisebb horpadások vannak rajta
4000 Ft- ért vihető
Csere érdekel Jobbos Balos kipufogóra érték egyeztetéssel.
Eladó a képen látható nikko racing sportkipufogó,nek kivehető hangtompító van benne szóval nem is hangos de nem is halk hanem kellemes hangja van,aki azt szeretné hogy azért jó kis hangja legyen a gépnek de ne fülsüketítő akkor neki való,cbr600f4i-n volt de szerintem másra is rá lehet tenni.
hengerek.főtengejek.gyujtások.elektronikák.váltók.karb
ik.fütómüvek.kerekek.idomok.blok felek.deknik.lendkerék.berugókarok.öninditók.fesz szabájzók.müszer falak.kuplongok.kihajtások.kipufogók.ülések azaz minden van á-tol-z-ig--- 06304053450...
Igen komolyan írtam. Mélyen ár alatt lehet eladni dolgokat. De az a számítógép egy forintot sem ér! Egy 10 éves gép szerinted mennyit ér? Ingyen nem fogsz kapni motort. Hírdesd meg az aprod.hu-n vagy a jofogas.hu-n. Ott hátha adnak érte pénzt és amit kapsz érte próbálj meg belőle venni egy motort. Sok sikert az eladáshoz.
eladó LEO SBK full titanium rendszer 2002 es aprilia rsv 1000 mille-r ről!100.000 huf ért vihető,gyárilag nem E betűs,de bendorf úr bele rakta!brutál hang + még pár lóerő!ajándék KARBON! tartót adok hozzá!
Szia. Azért te sem gondoltad komolyan azt amit írtál, hogy szánalomból írtam oda, hogy kinek kell a motor.Azzal azért egyetértesz, hogy manapság semmit se könnyű eladni vagy ha mégis akkor mélyen ár alatt ezért preferáltam a cserét.
Gázos láva köves grillezőm cserélném leginkább motoros cuccokra! Németországból hoztam tökéletes állapotban van tele gázpalack 2 csomag láva kő. Ára 20.000 Ft újonnan 46.000 Ft
A pc-t hírdesdd meg más helyen és ha elkelt akkor azért a pénzért keress motort. De ezért a gépért még egy verhovinát sem fogsz kapni hisz ez 10 éves gép. Azért mert most ide írod hogy 13 éves gyereknek lesz akkor most valaki megszán és oda adja a motorját érte? Nem fikázok, csak már unom, hogy nem veszed észre hogy nem kell senkinek sem a számítógép. Igazad van hogy van itt telefon és más ketyere de nem hírdetik naponta 2 alkalommal is. Felteszik egyszer és várnak. Ha kell valakinek jelentkezik, ha nem akkor máshol próbálkozik.
Azért itt ebben a rovatban nem csak motor illetve vele kapcsolatos dolgokat árúlank, van itt telefon,gps...., de arra gondoltam mivel motort szeretne hátha itt a sportmotoron van valakinek valami megunt motorja cserébe.
szerintem valami pc-s oldalon hirdesd meg
hardverapro, esetleg expressz
de nem akarlak elkeseríteni ez egy nagyon nem "jó" konfig
mert az átlag nép nem fog verseket írni rajta, vagy passziánozni
A múltkor bőkezübb voltál, valami 350 vázat és két kopott gumit adtál volna a számítógépért.Mondjuk abban igazad van, hogy komplett motort ajánlanál érte, de ezt most még mindig nem kérnénk.
Azért nem kéne "szarkupacozni" másnak a dolgát, mert az nem szép dolog mással szembe.A lényeg annyi, hogy egy 13 éves fiú szeretne egy motort a számítógépéért.Hozzáteszem amiért ő maga gyűjtött össze.Persze itt nem kell mindjárt valami szuper jó gépre gondolni.Kibékülne egy használt simsonnal is csak már motorozhasson, szerintem a számítógép+a monitor...kb egy árba van.A hirdetés tényleg 10 percre rá jelent meg, de ha figyelmesen elolvasod az elsőnél rosszul lett írva a monitor mérete 17 " helyet 19"-es a monitor.Csak ezt próbálta kijavítani.Ezeket csak azért tudom ilyen pontosan mert a fiamról van szó, akit sikerült megfertőzni a motorozással.
Hellósztok!
Eladó lett gépem, egy Túra Enduró.
Jó fiatalos, dinamikus állapotban. :D
125cc, 2T, vízhűtéses. Magas, nehéz és testes motor, nagyon erős, gyönyörű megjelenéssel. Csak úgy kacsingatnak utána a földiek.
Érdeklődni bárhol lehet, éjjel nappal. Mármint, csak nálam próbáljátok meg, ne Mari néninél a szomszédba... :)
Suzuki Honda Yamaha Kawasaki Olajban forgó 3 fázisú generátorokhoz jó Univerzális 14 voltot produkál.
Vissza fizetési garanciával 8000 Ft postával együtt Eredeti ára 20000 Ft körül van.
Iris 530 FB O gyűrűs lánc nittelő nélkül 108 szemes eladó 135- ló erőig. Használt de még 8000-10000 km el megy Egy nittelő szemet kel hozzá venni és már fel is lehet rakni. Törött motorról lett le szedve.
4000 Ft ért vihető
DID 530 O gyűrű nélküli 116 szemes eladó 50- ló erőig. Használt de csak 2000 km futót.
http://www.kepesmotor.hu/honda...