Biztosan van ilyen is meg olyan is, ha van idő és megér annyit , hogy személyes átvétel legyen akkor azt kell tenni. Motorozással egybekötve meg főképp.
ha kész a motorom,akkor lemegyek érte személyessen!kirándulásképp!
vagy megvárom,mig jön pestre valakije,és felküldi vele!
én nemegyszer rácsesztem már az előreutalással!
nem is tudod,hogy mennyi gyökér ember van(persze akinek nem inge....)aki100 ft-ért is eladja a becsületét!
Az utánvétel 1800Ft.Ha nem veszed át a csomagot Én bukom az 1800Ft-ot....sajna már jártam így.Köztes megoldás,ha 1800Ft-ot utalsz és a postásnak 3000Ft-ot fizetsz átvételkor.Arai sisakot adtam el ezzel a megoldással.Nem az átverés a cél,hanem az eladás.
Postán tudom küldeni.Posta költség 1200Ft előreutalással(utánvételesen drága a posta).Amikor a számlámon megjelenik a pénz,rögtön postára adom a gumit.Ha Neked így jó írj : alma70@ent.hu
Figyelem-figyelem! Eladó egy teljesen új, sosem használt női Icon Team Merc textil dzseki L-es méretben. Ára 19.900 Ft. Megtekinthető a Moto.hu üzletében! Akit érdekel az írjon vagy ugorjon be a boltba! Köszesz!
Szabad gyökeresek vagy földlabdások? Néhány magas kőris talán még érdekelne is, de lehet hogy még szil is.. (bár abból elég sok csemeténk van nekünk is..)
Kuplung 2 db
váltókar 2db
hátsó-fékkar
berúgókar 2db
berúgó tengely 2db
központi rugós tag
membrán szívócsonkkal
index relé
benzin tank (16 litet)
komplett váltó 2 garnitúra
első kerék
első villák nemrég volt szimering csere