ELADO EGY Aprilia AF1 Sintesi Replica idomzat fejidom lápmával hátsoidom lámpával tank kulcsal horpadásmentes még jolis néz ki és egy kipufogorendszer dobbal együttt csak a fekete eladoa piros nem JAH ÜLÉSEK IS VANNAK HOZZÁ :)
Eladó egy Kodak easyshare p86-os digitális képkeret! 20cm-es. Zsír új! A doboz ki lett bontva hogy kipróbáljam jó-e, azóta nem nyúltam hozzá.
Érdeklődni: dorikex@gmail.com címen. Árban megegyezünk
Sziasztok eladóvá váltak a ruháink. Kushitani suzuka 52-es kétrészes bőr ruha. két szezont használtam, 45e. Shox cordura kabát nadrág 1 szezont volt használva együtt 25e. Külön-külön is vihető. AGV GP-1 sisak xs-s 15e. AGV AIRTECH s-es 25e. Mindig teljes maszkot hordtunk a sisakok alatt és dobozában tároltuk. Valamint egy-egy kesztyű is a ruhákhoz 4-4e.
Ugy xs-s hogy mikor vettem a sisakot XSeset vettem (boltba jó volt, és más méret nem is volt) aztán kurvára nyomta a halántékom visszavittem, és kurva rendesek voltak, mert méregette a fejemet az arc, és mondta h elég kicserélni a fejpárnát (homlok, halánték, tarkó fejbúb) S-es méretüre, az arcpárnák pedig maradtak XS-esek! Azóta gyakorlatilag ugy fogja a fejem mint a beton, és volt hogy egyhuzamba 8 órát le se vettem, észre se vettem h rajtam volt! Szóval ha vékonypofáju vagy mint én akkor rád is rádszabták! De a fejkörméretre gyakorlatilag S-es.
ára: 8.000
tel.: 0630-442-0205