Eladó vagy valamilyen értelmes dologra cserélhető több mint 100db motorosújság(Superbike 2003-tól szinte az összes,sok Motorrevü stb.).Már nem tudom hova rakni.Az újságok jó állapotban vannak,komoly érdeklődő esetén katalogizálom.
Az utóbbi időben nem voltam elérhető a sok utazás miatt de most már bombázzatok az emailekkel.
Plexik,fék és kuplungkarok, integrált indexes hátsólámpák a létező "majdnem" összes motortípushoz!Ezen kívül ha bármi kérdés merülne fel eBay rendeléssel kapcsolatban bizalommal fordulj hozzám! Innen a fórumról több embernek is rendeltem már és mindenki maximálisan elégedett volt.
Nem a fórumtársak lehúzása a célom! - hanem az eBayen a pozitív visszajelzések "gyűjtése"
sziasztok!18"enduro,vagy utcai gumira lenne szükségem,olyan70-80%os,vagy jobb kellene!
segitsetek légyszi!
meg nincs valakinek gyári yamaha kézvédője?(nem baj,ha fekete,de kék,és fehér is jó)
Sziasztok!
Van pár eladó minőségi német maróm! Nagyon olcsón!
Egy készlet csak most!12000huf!
Kéthetente járok haza németből(most itthon vagyok!) akkor hozom a rendeléseket!
Várom a mail-eket!
bocs hogy érthetetlen vagyok de én csak megbizást teljesitek nem értek hozzá annyira mint pl a motorokhoz. a giant-on megtaláltam mert az itt van velem az L-es méret a másikra várom a válszt
70/240-0006
ELADÓ KTM EXC 200
Az utóbbi időben nem voltam elérhető a sok utazás miatt de most már bombázzatok az emailekkel.
Plexik,fék és kuplungkarok, integrált indexes hátsólámpák a létező "majdnem" összes motortípushoz!Ezen kívül ha bármi kérdés merülne fel eBay rendeléssel kapcsolatban bizalommal fordulj hozzám! Innen a fórumról több embernek is rendeltem már és mindenki maximálisan elégedett volt.
Nem a fórumtársak lehúzása a célom! - hanem az eBayen a pozitív visszajelzések "gyűjtése"
Adatlapomon az elérhetőségem!
Az ár egy párra vonatkozik.
06-20/520-2038
gulyesz@freemail.hu
segitsetek légyszi!
meg nincs valakinek gyári yamaha kézvédője?(nem baj,ha fekete,de kék,és fehér is jó)
120/70+180/55 Pirelli Dragon pályagumi pár, közepén szinte érintetlen, szélső 1-1cm keveset futott. 25e a pár.
180/55 D208R gumi közepén szinte érintetlen, szélső 1-1cm keveset futott. 13e.
2 liter/ 100km !
állapotban eladó ! ia 30,000 ft
BTP 140 RFE nézz utánna a neten
Üdv!
Daty
Van pár eladó minőségi német maróm! Nagyon olcsón!
Egy készlet csak most!12000huf!
Kéthetente járok haza németből(most itthon vagyok!) akkor hozom a rendeléseket!
Várom a mail-eket!
csere érdekelhet bármire....
Üdv:
Johan!
Egy kesztyű elment, másik függőben!
Kesztyű Asp1 L: 14.000 utolsó ár
AGV S: 20.000
Kabát M: elkelt
Suomy XS-S: elkelt
Kesztyű shox L: elkelt
Dainese Térdproti: elkelt
Adatlapon mail, postát állom, alkudni lehet!