Majd szólj ha nem boldogulsz én is járom a környékedet TGk -val Vizoly, Vilmány Telkibánya minden héten járunk arra elviszem ingyen ha valahol össze tudunk talizni! 120 as gumiba ujjabra gondoltál?
Az általam értékesített, első abroncsok kivétel nélkül mind 120/70-es - a hétköznapokban jól megszokott - méretben kaphatóak.
Posta helyett általában speditőr cégekhez szoktam nyúlni, bár eddig Magyarország nyugati, és középső szektorába kellett értékesítenem, kelet felé már nincs egyszerű dolgom, mert ahol gyakorlaton voltam, mint nemzetközi fuvarszervező, a cég kamionjai csak nyugati irányban mozognak.
Ha az Úrnak van türelme, akkor megkérdezem unokaöcsémet - sóderos kamionozással foglalkoznak - hogy van-e olyan lehetőség, hogy a kért abroncsot elszállítsák. Unokaöcsémmel vasárnap találkozok, ugyanis a közeli crosspályán quad bajnokság egyik állomását rendezik, és ő is indul a futamon.
A másik lehetőség, hogy egy jóbarátom néha hazajár Földesre - Debrecen alá - és ha Önnek van ott ismerőse, jóbarátja, aki tovább bírja küldeni, akkor ezen a vonalon is megoldható a dolog.
Ha sürgős az abroncs, természetesen tudom postázni is! Csak a fentebb leírt módszerekkel nem kell kifizetni postaköltséget, és biztosan célba ér a megrendelt termék!
Csere érdekel valamire? Képet küldhetnél...