Eladó egypár dolog
Babetta 207 hátsó lámpa 500 Ft
Vee Rubber 3.50-4.00 Robogó belső vadi új motorba még nem volt 1000 Ft
Honda Ns 125 tömítés garnitúra 1500 Ft
Teleszkóp szár védő 500 Ft párba
280000 az irányára. Alku belefér. Meg kell nézni. Jobban szeretném fórumtársnak eladni ,mert akkor tudom hogy jó helye lessz. Szerintem akik itt vannak szeretik a motorjukat és megadják neki a kellő törődést.
Széles utat!
Velem is cserélni akarnak csak, kaptam ajánlatot DL 1000-re, 1200es Banditra, 900as Hornetre, egy hete kb volt egy érdeklődő hogy megnézné és kp ért érdekelne, egyeztettünk időpontot hogy megnézze, azt lemondta, azóta nem válaszol...
Mantaga törött GSXR-e a kiszemelt, még ha csak annyi volna hogy naponta nézegetem a hirdetést hogy megvan e, de, hogy esténként nem tudok elaludni mert csak azon gondolkozok hogy hogyan alakítanám nakeddé...
Nem vagy ezzel egyedül,hogy naponta nézed az új kiszemelt gépet a neten,hogy megvan e:D de az eladó motorod meg csaknem akarja elvinni senki.velem mindenki cserélni akar:D
Te mire akarsz váltani?
Sziasztok! Az adatlapomon lévő Zizi eladó. 1991-es osztrák papíros, forgalomba helyezhető. Kissebb hibákkal. Úgy néz ki meg kell vállnom tőle, de nem mindenáron. Érdeklődni az adatlapomon.
FM RACING L-es kabát+M-es protektoring.A kabát ujja levehető,sok tárolózseb.A protektoring kulcs-csont védős,eredeti tároló zsákkal. A kettő együtt 35000Ft,de külön is eladó.Mindkettő új.
Babetta 207 hátsó lámpa 500 Ft
Vee Rubber 3.50-4.00 Robogó belső vadi új motorba még nem volt 1000 Ft
Honda Ns 125 tömítés garnitúra 1500 Ft
Teleszkóp szár védő 500 Ft párba
1000Es gixert akarsz?mikori?
Széles utat!
szezonvégi ajánlat!
Mantaga törött GSXR-e a kiszemelt, még ha csak annyi volna hogy naponta nézegetem a hirdetést hogy megvan e, de, hogy esténként nem tudok elaludni mert csak azon gondolkozok hogy hogyan alakítanám nakeddé...
Te mire akarsz váltani?
Suzuki Bandit
amúgy ha a helmethero-s jön neked az fain!
dobj egy mélt, ha van raktáron