én nem áraztam túl a KTM-et de legjobb védekezés a támadás.. ERRŐL ENNYIT... nem lettél lehurrogva, de hihettük volna azt is hogy mondjuk véletlenül éppen fogalmad sincs az árakról ezért " kisegítettünk" , hogy ennyiért kicsit SOK. amugy pont vastagon leszarom felőlem 200 ért is hirdetheted, mert nekem nem kellene 50 ért sem.
hallod te meddig hirdetted a ktm-et mire elvitték? erről ennyi. nem sürgős az eladása. van mellette asztali pc-m is. nem azért hirdettem hogy az okosak írják a véleményüket,hanem akinek kell rámírni,megbeszéljük az árat. ennyire egyszerű. de többet azthiszem nemírok ide be ,hogy van eladó cuccom,még a végén az olcsóért is leleszek hurrogva. de köszi a tippeket. tudom hogy igazad van,tisztába vagyok vele. és ahogy leis írtam,nemsürgős az eladása.
Sziasztok!
Eladó két motor:
Egy XJR 400, áron alul,
és egy Yamaha R6 2005.
Bárkinek bármi kérdése van, szívesen vlaszolok, XJR ügyben a tulaj száma van a hirdetésnél!
Üdv:B
egyik ismerősöm vett egy tévét az elektroworldben 160ért
nekem nagyon megtetszett és megvettem a neten 119ért
akkor most az ő tévéjét többért lehet eladni?
vagy a lúzerség olyan mint az áfa hogy mindig a legutolsó fizet?
Üdv motorostársak .sztori a következő:múlthéten vettem alkatrésznek egy NSR-t amivel járt ez a két dugattyúszett,nekem nincs rájuk szükségem mert nemrég újjítottam fel a hengerszettemet,,A VERTEX vadonat új (én bontottam ki)D-és tiltású ,ára:20000ft,a METEOR C-és,kb.10percig volt használva mert később döbbent rá az előző tulaj,hogy két számmal kissebb mint amekkora kellene így az ára 10000ft,ha valakinek valamelyik kellene írjon,megegyezünk,bárhova elküldöm,SZÉLES UTAT
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Valakinek esetleg eladó CR/CRF első hátsó sárvédő?
Eladó két motor:
Egy XJR 400, áron alul,
és egy Yamaha R6 2005.
Bárkinek bármi kérdése van, szívesen vlaszolok, XJR ügyben a tulaj száma van a hirdetésnél!
Üdv:B
Eladtam a kocsimat,maradt néhány autohifi felszerelésem(erősítő,mélyláda,komponens szett,kábelek,biztosíték)
Cserélném motoros ruházatra,bukóra.
nekem nagyon megtetszett és megvettem a neten 119ért
akkor most az ő tévéjét többért lehet eladni?
vagy a lúzerség olyan mint az áfa hogy mindig a legutolsó fizet?
Erre mondják, hogy van aki eladni akar van aki meg hirdetni.
Érd.: 06-30-769-9097 vagy az.okos@hotmail.com
nem fikázásképp, de ahogy átléped a bolt küszöbét máris buktál is egy húszast a gépen
szóval ennek tükrében nem olcsón adod
Vagy ha van külön fordulatszámérő, akár csak a panelje is az is szuper lenne!
Adatlapomon az e-mail akinek van valamije írjon bátran!