Sziasztok! Ha valakinek lenne 03-05 R6hoz egy pár, vagy legalább egy balos kormánycsutkája, az kérem jelezze! :) Sajnos kerekezés közben fékeznem kellett, és a kezemben maradt a kormány... :)
Sziasztok. Pár hete töltés gondokkal küzdök egy 2001es R6al. Az akksi sarunál mértünk 12,4-12,5V-t.
Levettük a fesszabályzóról a csatlakozót és ott két csatlakozó el volt égve amit ki is cseréltünk. A töltés felment 13.9V-ra. De tegnap egy kanyar után megint szarul akar idulni. A fesszabályzó eléggé melegszik. Kivettem a generátor álló részt (tekercset) ami így nézett ki. A kérdés az hogy ez most le van égve vagy ez normál?
Köszönöm válaszod! Kiszedtem a szintjelzőt, ami egy kicsit "mókoltnak" tűnik. Szerintem ezért nem működhet. Elvileg hétfőn tudok egy újat belerakni, remélem azzal megfelelően fog működni.
Mármint ami a tankban van szintjelző és a tankon belül a vezeték? Mert én még azt nem szedtem ki. Kívülről nem látni rajta hibát. de majd holnap kihúzom akkor. :) Köszönöm a válaszod!
Sziasztok!!
Valaki tudja hogy hogyan lehet állítani a kormánycsutkák fokát ? Olyan mintha egy kicsit ferde lenne a kormány , de nem húz férre és nem is láttam semmilyen deformációt . Arra gondoltam hogy szerintem amin van a kormánymarkolat illetve a konzolok azt az egész részt mind a két oldalt lehet állítani csak nemtudom hogy hogyan . Valaki tudja??
Sziasztok! Lenne egy "kis" problémám amivel kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. Hátha találkozott már hasonló problémával. Adott egy 2000' R6. Menet közben az üzemanyag visszajelző egyfolytában villog. Ha tele van a tank akkor is villog. Nem értem mi lehet a probléma aminek hatására úgy érzékeli, hogy alig van már a tankban. Mai nap kicsit szétszedtem a gépezetet. Az óracsoport és amire rácsúszik csatlakozó vezetékje elvileg hibátlan, mert szakadásvizsgálóval megvizsgáltam.Tehát az óracsoport és a csatlakozó közötti vezeték tökéletes. A csatlakozót rövidre zártam és a visszajelző még úgy is villog. Nem tudom mennyire lényeges, hogy az előző tulaj ledes indexeket kötött be, nem-e ez kavarhatta meg a rendszert? Esetleg valaki találkozott hasonló problémával?
Nem tudom az mennyire lényeges, hogy villog 8at, majd szünet és megint 8. :) Illetve ennek így kéne villognia?
Köszönöm a segítséget előre is !! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Megtudna mondani valaki hogy mekkora a gyari kutyacsont merete furatkozeptol furatkozepig? Illetve honnan tudom ha nem gyari a kutyacsont benne. Alacsonynak tunik az r6 om a tobbihez kepest :/ 04 r6. Koszi :)
Sziasztok! Nem rég vettem egy 2003 (xenonos) R6-ot és kuplungcsapágyas, magam cserélem, kérdésem az lenne, hogy hol találok bele csapágyat vagy van neki valami külön művészneve? Előre is köszönöm a segítséget! :)
Levettük a fesszabályzóról a csatlakozót és ott két csatlakozó el volt égve amit ki is cseréltünk. A töltés felment 13.9V-ra. De tegnap egy kanyar után megint szarul akar idulni. A fesszabályzó eléggé melegszik. Kivettem a generátor álló részt (tekercset) ami így nézett ki. A kérdés az hogy ez most le van égve vagy ez normál?
Valaki tudja hogy hogyan lehet állítani a kormánycsutkák fokát ? Olyan mintha egy kicsit ferde lenne a kormány , de nem húz férre és nem is láttam semmilyen deformációt . Arra gondoltam hogy szerintem amin van a kormánymarkolat illetve a konzolok azt az egész részt mind a két oldalt lehet állítani csak nemtudom hogy hogyan . Valaki tudja??
Nem tudom az mennyire lényeges, hogy villog 8at, majd szünet és megint 8. :) Illetve ennek így kéne villognia?
Köszönöm a segítséget előre is !! Szép napot mindenkinek!
Ár? Infók?
köszi!
Kèrem akinek van jelezze.
Email: lajt22@ citromail.hu
Tel: 06307818395
Email: lajt22@ citromail.hu
Tel: 06307818395