Sziasztok.
Nemigazán idevaló téma, de égen földön nem találok információt, gondoltam itt hátha akad valaki aki tudna segíteni.
Szeretnék csináltatni, vagy esetleg nemtudom létezik e yamaha-s karikagyűrű (akár bizsu is lehet) képet egyet találtam de hozzá konkrétumot semmit.
Csatolom a képet, ha valaki tudna segíteni azért örökre hálás lennék
Sziasztok!
Keresek R6 (99-02) fejidomot.Törött,sérült érdekelne(kicsi pénzért),mert úgy is faragnám,de ép is jöhet ha nem túl drága!Ha valakinek van kérem értesítsen.Köszi
Sziasztok!
Szükségem lenne 1db,jó állapotban lévő gyújtótrafóra R6 hoz.Az enyémnek eltört benne a kis pöcök és nem marad rendesen a gyertyán,áthúz.Ha esetleg van vkinek elfekvőben,és baráti áron eladná az kérem írjon!
eladók csak egyben yamaha r6r 2007-hez enyhén sérült és ép alkatrészek ! ( ami ép : váznyúlvány,+plussz alsó idomja, fejidom, első lámpa, plexi, hátsó lámpa, komlett tank ac-val, első ülés, 2 carbon takaró, első sárvédő,) a többin vannak kis sérülések abszolut nem vészesek, könnyen javíthatóak, de így igy használhatók. törve, heggesztve nincs egyik sem (nem is kell ) . ár megegyezés szerint. csere érdekel zx 10 r / 2010/11 ugyanijen szettre ! esetleg veterán motorra, velorexre, és stb. -re. több kép e-mailben! bp.
Sziasztok.
Kék 2007-es R6 R (RJ11) - hez keresek, használt szép, vagy ujj, jobb oldali fej és oldal idomokat, fék kart, indexeket, és tükröt. (Csak eredetit) Előre is köszi.
de látom a farokidom is onnan van :)
Nemigazán idevaló téma, de égen földön nem találok információt, gondoltam itt hátha akad valaki aki tudna segíteni.
Szeretnék csináltatni, vagy esetleg nemtudom létezik e yamaha-s karikagyűrű (akár bizsu is lehet) képet egyet találtam de hozzá konkrétumot semmit.
Csatolom a képet, ha valaki tudna segíteni azért örökre hálás lennék
Keresek R6 (99-02) fejidomot.Törött,sérült érdekelne(kicsi pénzért),mert úgy is faragnám,de ép is jöhet ha nem túl drága!Ha valakinek van kérem értesítsen.Köszi
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Szükségem lenne 1db,jó állapotban lévő gyújtótrafóra R6 hoz.Az enyémnek eltört benne a kis pöcök és nem marad rendesen a gyertyán,áthúz.Ha esetleg van vkinek elfekvőben,és baráti áron eladná az kérem írjon!
2001-es Yamaha R6 gyári kipufogó rendszer valakinek?
Szép állapotban csak 2 éve eladtam a motort és ez megmaradt.
70/6321-829
Keresek működő benzinpumpa relét!
(05-os az alany, ha ez számít)
Udv
Köszönöm, de közben vettem egy komplett garniturát.
Esetleg ha valaki tud R6 03-05 láncvédő-t, akkor nem kezdek el bontókba járni.
Köszi.
K. István
Kék 2007-es R6 R (RJ11) - hez keresek, használt szép, vagy ujj, jobb oldali fej és oldal idomokat, fék kart, indexeket, és tükröt. (Csak eredetit) Előre is köszi.
70/6321-829