Sziasztok. A napokban vettem egy r 6 ot, 2004 es kiadas. Annyi problemam van, hogy a kulcsot nagyon nehezen lehet elforditani a gyujtas resznel...jatszani kell vele,hogy raadjam a gyujtast. A masim kulcsaval meg indit de nem indul be. (Vilagit a kulcs a muszerfalon) ha valakinek lenne otlete megkoszonnem.:)
hegesztve nem lett....
csak a hüvely reped el , a blokk nem ...
a sérült hüvelyt kiszedtem , ennek a helye lett megfúrva , ide lett bepréselve egy új hüvely +hónolás
Nekem egy szekszárdi gépműhely csinálta....
viszont kellett csinálni egy speciális "befogót " mert ha szétszeded a blokkot és egy síkra helyezed , akkor erre a síkra nem merőleges a henger s így nem lehet a gép alá rakni ....
a motort már eladtam , de szerintem a mai napig üzemel...
Sziasztok!
Eladásra kínálok Goodridge hátsó fémfékcsöveket+csavar+rézalátét Yamaha r6r-hez (2008-14).
1 db fekete és 1 db átlátszó.
Ár:8000FT /darab
Előre is köszi!
Tisztelettel: Zoli
csak a hüvely reped el , a blokk nem ...
a sérült hüvelyt kiszedtem , ennek a helye lett megfúrva , ide lett bepréselve egy új hüvely +hónolás
Nekem egy szekszárdi gépműhely csinálta....
viszont kellett csinálni egy speciális "befogót " mert ha szétszeded a blokkot és egy síkra helyezed , akkor erre a síkra nem merőleges a henger s így nem lehet a gép alá rakni ....
a motort már eladtam , de szerintem a mai napig üzemel...
Eladásra kínálok Goodridge hátsó fémfékcsöveket+csavar+rézalátét Yamaha r6r-hez (2008-14).
1 db fekete és 1 db átlátszó.
Ár:8000FT /darab
Előre is köszi!
Tisztelettel: Zoli
Érdekel a téma.
Ha jól értem hegesztve lett a repedés, és azt követően jött a fúrás/ honolás ?
Mennyit használtad utána a gépet? Hol csináltattad?
Válaszodat előre is köszönöm!
Véletlenül nincs valakinek eladó 03 R6-hoz első féktárcsái?
szerintem ugyanott van. legalábbis a német fórum szerint a faridomban van.Nem tudom ez segít-e.
http://www.mrcycles.com/oempar...
Akkumulátor mellett kell lenni egy felragasztott adattábla. azon szerepel,azt hiszem
http://r6club.de/index.php?sho...