A történet ott kezdődik, hogy elkezdett ciripelni a 2002-es r6-ban 14000km-el ezelőtt.
Ott tart most, hogy elment egy henger.
Az egyes henger gyertyájába bele volt szorulva egy dugódarab.
Sziasztok! Segeitsetek! Vetem használtan egy pár kék színű féknyerget, de alig van a betétből valami. Hol tudnék jó árban hozzá szerezni (99-2004) utcai fékbetétet, valakinek elfekvőben?
Én még igencsak kezdő vagyok a pályamotorozásban, köridőm sincs. :) A Kakucson meg az Euroring-en szoktam bohóckodni.
Menet közben azt az intelmet kaptam, hogy a gyári beállításokkal gyakoroljak rengeteget és csak utána nyúlkáljak hozzá. Azokat meg a manuálban megtaláltam, úgyhogy azokat fogom beállítani.
Köszi,megtudakoltam és tényleg...! A nagytudású motorboltos a gépről nézte,hogy ebbe 3.5 kell + a szűrő...! Jajj ha beleöntöm... :/ :/ :/ !
Köx még 1x ! :)
Hali ! Nagyon sürgős segítség kellene !
1999.02 èvjárat Yamaha R6... !
Ha jól tudom és jól tájékoztattak akkor 3,5 Liter olaj kell a gépbe+2 dl az olajszűrő miatt...! Most van benne 2,8L és a nívó maximuma felett van a szint...! Ilyenkor mi a fax van ?
Full le lett engedve a "régi" olaj... !
Szval nem értem és itt állok olajos kíízzel...! :/
Hello Fesszabályzót keresnék 2000 évj R6 ba olyat ami még nem égett meg .Vagy esetleg tudna segiteni valaki egy cikkszámmal vagy kóddal ami alapján keresgélhetnék.." SH650A12 "
Hali Mindenkinek! Tudja valaki a 2004-es r6 gyári Co értékeit, mert az összes 8-as értéken van és egy szerelőtől hallottam hogy különböző értékeknek kell hogy legy. Előre is köszi.
http://www.kephost.com/images/...