Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez te voltál? nemsemmi!

csak a vudeo nevebol következtetek: "my crash" = en utkozesem alias karambolom, esésem stb..
nekem nemtetszik szte melrontották! szerintetek?
Aztán óvatosan Atcsi (bár azt nemtom, hogy lehet óvatosan egykerekezni ). Nemám így jártok. Meg kormány stibilizátor nélkül nem kellene gyakorolni.
kicsit hm
szerintem azért menj el vizsgázni, legalább senki nem tud majd belédkötni
áááá dejolmegy egyeseknek:)

en meg a bilibe logatom a labam:)))
én meg mallorcán lógatom a lábam...
beosztottak vizsgára augusztus 20.ra csak az a baj az nemzeti unnep és ne mdolgzik senki ez ta szivast
Ogre!

Azért bebizonyosodott, hogy kicsi a világ...

amúgy haver hazafele állandóan gyakorolta a kerekezést...
énis probáltam, ahogy mondtad, és tényleg könnyü úgy emelni
de talán a ZX 12 vel is

bár az ar hasznalhatatlan szerintem.
Mondjuk ZX10-zel vagy R1-gyel lett volna esélye.
ahogy latom el is kalapálták
Nieto is próbálkozott már hasonlóval
Azt nemtom.
Egy idő után tuti
hát komolyan, a RED BULL-ban PALIK LÁSZLÓ (hová tűnt Damon Hill?) ült, szerintetek mennyire tudta vezetni rendesen?

a griphen siman gyorsabb egy versenyautonal, nehogymar 9-12 G gyorsulat tudjon produkalni egy versenyauto. a griphenben el lehet ajulni ha akarjuk:)
mekkora távon gyorsultak
grippen simánlenyomtavolna elvileg nem
Télleg érdekes...üdv neki
Red Bull-os term.
Azt nemtom, de volt olyan verseny, hogy egy Redd Bull-os F1-es autó, versenyzett egy Gripennel. 2:2 lett a vége, de gondolom csak a marketing miatt.
érdekesség képpen: Iceman van egy volt kollégám, szintén 29 éves szintén Laci és szintén Iceman a beceneve. elosszor azt hittem te vagy de nem ő másvalaki
jaja..csak úgy sikított a kicsike
mondjuk hihetetlen de tény, a MIG-29 a világ egyik legjobb vadászgépe évek óta. én sem értem igazán de mindne pilóta ezt mondja aki vezetett többféle típust is.
van olyna gyors mint egy 6R vagy egy R6? szerintem nem gyorsul annnyira. vagy mégis?
Mekkora lyuk!Remélem magadévá tetted!
Hello ICE.
Maverikkel is ilyet használtatok gondolom.