Énis csak támogatni tudom az előttem szólókat! 1-2 lóerő különbség van csak a mocik között! Sztem ha van rá lehetőséged akkor menny egyhuzamba mind2vel többet (legalább fél órát) és majd elválik, h neked melyik a kezesebb melyik a kényelmesebb, vagy melyik tetszik jobban! A CRM-et azt tudom, h lehet tuningolni, de a DT is bizti lehet annyira mint a CRM-et! Szóval ne azon filózz, h melyik az erősebb, hanem, h neked melyik fekszik jobban!
Szeva Bence/gixer/!
Nekem 1992-es 50-es DT mx-em van, szintén kereklámpás és léghűtéses. Nekem nagyon megfelel, jó kis gép. Voltak vele gondok de nem olyan vészessek, azok is csak azért voltak mert az előző tulaj balfasz volt és szart a gépre. Az enyémen sajnos nincsen adattábla csak az alváz és motor szám és abból sajna nem derül ki közvetlenül hogy mikori évjárat ( nekem is szervízben mondták meg hogy 92-es). Most 60-as malossi henger van benne és ezzel marha jól megy, van benne erő, viszi a 70-75 Km/h-t. Szerintem meg bízható bár időnként csinál egy két mutatványt de nem vészessek. A futó műje szerintem egész jó, nem tudok viszonyítani más géphez de szerintem nem rossz ha úgy kanyarodok vele néha hogy a cipőm orra már nyalja a betont :) A fékek sem olyan szörnyűek, bár dobfékes szval nem kell várni tőle stopizást meg hasonlók. Ha netán volna kérdésed, csak nyugottan.
Ja mellesleg eladó a masina, ha érdekel beszélhatünk róla.
hello
most szeretnék venni egy hasnált yamaha dt50-est. ahogy néztem a régebbi típus(körlámpa, léghűtés...) és azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek róla, és hogy bele van ütve a vázba vagy vhova a motor gyártási éve?
beszéltek itt már rola hogy DT vagy RX CRM meg sok másrol is szerintem nincsenek túl nagy külömbségek
mindenki azt dicséri amije van . És mindegyikböl van jo álapotu és rossz. Már tudod hogy megy a crm sztem brobálj ki 1-2 dt-t és akkor kiderül hogy neked mejik jön be
(sztem dt )
Szeva!
Hát a DT-k elvileg a 125R-es 25 le körül van.
Nagyon megbízható kis gépek és az erejük sem kevés...
Az enyém most lett eladó 125R 96-os kék most festve,fúás,dugó gyűrű szimering+főtengelycsapágy csere után.Ha érdekel vegyél fel msnen v írj ide!
Srácok!125 cm3 motrot akarok venni...Eddig nagyon bele voltam esve a HONDA CRM 125-be...a haveromnak van,és hát nagyon jól megy...140nel,meg ereje is nagyon van neki,pedig csak 93-as kiadás...nagyon erős gép...de most találtam egy dt-t és hát mit várhatnék tőle?crm-mel össze lehet hasonlitani?vagy inkább ha hülyülni akarok motorral,akkor keressek mást?a dt akkor most hány lovas?mert egyik helyen 16,másikon pedig 35...üdv...irjatok minél előbb...
"nemtudom ki adta meg a vérestolnaidt bontót számát de nagyon köszi.....
msot vettem tőle fesz. szabályzót és gyujtás elektronikát és összesen 12500 postával újjan meg olyan 70 lenne:S"
Ez a telefonszám engem is nagyon érdekelne... Tud segíteni valaki?
Nekem 1992-es 50-es DT mx-em van, szintén kereklámpás és léghűtéses. Nekem nagyon megfelel, jó kis gép. Voltak vele gondok de nem olyan vészessek, azok is csak azért voltak mert az előző tulaj balfasz volt és szart a gépre. Az enyémen sajnos nincsen adattábla csak az alváz és motor szám és abból sajna nem derül ki közvetlenül hogy mikori évjárat ( nekem is szervízben mondták meg hogy 92-es). Most 60-as malossi henger van benne és ezzel marha jól megy, van benne erő, viszi a 70-75 Km/h-t. Szerintem meg bízható bár időnként csinál egy két mutatványt de nem vészessek. A futó műje szerintem egész jó, nem tudok viszonyítani más géphez de szerintem nem rossz ha úgy kanyarodok vele néha hogy a cipőm orra már nyalja a betont :) A fékek sem olyan szörnyűek, bár dobfékes szval nem kell várni tőle stopizást meg hasonlók. Ha netán volna kérdésed, csak nyugottan.
Ja mellesleg eladó a masina, ha érdekel beszélhatünk róla.
most szeretnék venni egy hasnált yamaha dt50-est. ahogy néztem a régebbi típus(körlámpa, léghűtés...) és azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek róla, és hogy bele van ütve a vázba vagy vhova a motor gyártási éve?
mindenki azt dicséri amije van . És mindegyikböl van jo álapotu és rossz. Már tudod hogy megy a crm sztem brobálj ki 1-2 dt-t és akkor kiderül hogy neked mejik jön be
(sztem dt )
Hát a DT-k elvileg a 125R-es 25 le körül van.
Nagyon megbízható kis gépek és az erejük sem kevés...
Az enyém most lett eladó 125R 96-os kék most festve,fúás,dugó gyűrű szimering+főtengelycsapágy csere után.Ha érdekel vegyél fel msnen v írj ide!
msot vettem tőle fesz. szabályzót és gyujtás elektronikát és összesen 12500 postával újjan meg olyan 70 lenne:S"
Ez a telefonszám engem is nagyon érdekelne... Tud segíteni valaki?