csá
nekem is 125ösöm van
most jelenleg 110es crossgumiva van rajta
de volt már benne 150es enduro is
keskeny a feln iszal összehuzza eléggé...
de crossban nem érdemes vastagabbat feltenni... max 120asat a 125ös dtre...
ez csak tipp
nemtudom ki adta meg a vérestolnaidt bontót számát de nagyon köszi.....
msot vettem tőle fesz. szabályzót és gyujtás elektronikát és összesen 12500 postával újjan meg olyan 70 lenne:S
Erős gép,de csak magasabb fordulaton,Dt jobban húzott alulról,hangja valami brutális jó.Sajna ezen sok a cagiva alkatrész(gyárilag),meg úgy általában az olasz holmi,én meg nem nagyon bízom bennük az aprilia óta.Fel kellett generálozni,mikor elhoztam.Hallottam,hogy hajtókaros,engedett is a srác az árból,csak azt nem vágtam,hogy alkatrész nincs hozzá!Négy hónapig állt,mire sikerült hajtókart szereznem bele!Alkatrészekből picsa az ellátmány.
De a sok keresgélésnek hála,találtam egy bontós srácot,aki bármit be tud szerezni.
Összességében meg vagyok vele elégedve,futóműve nagyon stabil.
stefi021! kül milyen a wre?én is nézegettem 1 időben olyat csak féltem megvenni
nem nagyon van erre mifelénk olyan hely ahol viszonylag "olcsóbban" tudok hozzá alkatrészt venni...
viszont Somogybabodon meg van 1 haver akinél az évek során megfordult kb 200 DT is sztem
ha nem több...ott van alkatrész
Sehol nincs! Egyedül a Yokomoto-nál ajánlottak 6 ezer forintér, de annyiért inkább szövök rá egyet.
Yamaha DT 125- höz keresek kuplungbovdent!
Jó állapotú használt is jó!
Tudtok segíteni, hol tudnám beszerezni?
Köszi előre is!
boss_b-boy@hotmail.com
és eladó a motorom :D érdeklődni nálam
nekem is 125ösöm van
most jelenleg 110es crossgumiva van rajta
de volt már benne 150es enduro is
keskeny a feln iszal összehuzza eléggé...
de crossban nem érdemes vastagabbat feltenni... max 120asat a 125ös dtre...
ez csak tipp
Egri vagyok.Nála van msot a DT-m 1x nem jössz el vmerre motorozni 1et?
van egy olajpumpám kitünő áll dt 125r-hez, akit érdekel szóljon hozzá
msot vettem tőle fesz. szabályzót és gyujtás elektronikát és összesen 12500 postával újjan meg olyan 70 lenne:S
De a sok keresgélésnek hála,találtam egy bontós srácot,aki bármit be tud szerezni.
Összességében meg vagyok vele elégedve,futóműve nagyon stabil.
nem nagyon van erre mifelénk olyan hely ahol viszonylag "olcsóbban" tudok hozzá alkatrészt venni...
viszont Somogybabodon meg van 1 haver akinél az évek során megfordult kb 200 DT is sztem
ha nem több...ott van alkatrész
Csiszi tud mesélni a salakpályás élményekről
csiszinek oda adtam volna csak nem fogadta el a felkérést a "táncra"