felénk a vadászháznál tarra vágtak mindet, nem volt 5 év és már erdőnek nézett ki, eltelt kb 10 év és nagyjából akkorák a fák mint voltak csak vékonyabbak
akkor is nyávogott mindenki miért kellett ilyen csúfságot tenni aztán megnyugodtak
mer, hogy a lombkorona sétánynak mondjuk pont az volna az értelme, hogy a fátyolszinten sétálgatsz a fák mellett 😅
van már jó néhány lomkorona tanösvény persze nem mindenki hallott még róla.(kezeit széttáró)
"Ám Filemon Mihály ígérete szerint gyorsnövésű facsemetékkel ültetik tele a területet, így 2-3 év múlva már lesz lombkorona a sétány körül."
"Az ATV által megkérdezett erdész szerint viszont a település vezetője időzavarban lehet, mert bár valóban vannak gyorsnövésű facsemeték, azokból is csak 10-15 év múlva lesz méretes fa."
Hát szeretném tudni melyik itthon elérhető fafajnak van ilyen növekedési erélye, hogy 2-3 év alatt eléri a viadukt magasságát 😅
Jó lenne nekem is belőle lecserélem a tetű lassan növő állományomat 😅
na lassan rakom én is előre is a kamerát hátha nekem is lesznek ilyen fasza felvételeim(fetrengős) Bár itt, nem csak az utcában nincs roma az egész városrészben sem(meghajlós)
Mondjuk mellette legyen szólva hogy ha erre 60milliót kaptak,azért olyan sokat nem tudtak lenyúlni.És nem is feltétlen ebben látom a hibát,hanem magába az ötletbe,tételezzük fel valóban a fák között lenne,annak mi is az értelme?
hát ha vágás érett az állomány nincs mit tenni 😅
20-30 év és majd megint visszanő(kezeit széttáró)
Fel lehet ezt úgy is fogni, hogy időben elkészültek a beruházással 😅
akkor is nyávogott mindenki miért kellett ilyen csúfságot tenni aztán megnyugodtak