Értelmetlenül? Minden dolog értelmes ami a testi, lelki kényelmemet és kielégülésemet szolgálja bármibe is kerül. Nyugalmam meg majd lesz elég akár egy örökkévalóságig is. 😁
értelmetlenül én is tudnék költeni
pl vennék egy kekszes vödör gyémántot aztán betenném az akváriumba a halak alá
vagy megcsináltatnám aranyból a budit, meg vennék egy helikoptert mert kurva jól mutatna a hátsó portán
de ezeknek semmi értelme nincs
én csak olyan dolgokat vennék amire szükségem van, és igazándiból kajára meg nyugalomra van csak szükségem
Eh, még mindig az a merjünk kicsik lenni mentalitást, azért az már tényleg gáz ha legalább álmodni nem merünk nagyot. Én a világ pénzét el bírnám költeni záros határidőn belül garanciával. 😂
utazni nem szeretek, mindenféle tárgyakat venni sem szeretek, engem sosem boldogított a vásárlás
a nyugalom meg olcsó, nekem leginkább erre van szükségem
egyszerűen el sem tudom képzelni mire lehetne elkölteni mondjuk 100 millát 1-2 év alatt
bár ha az 5ös meglenne lehet beruháznék egy kisebb lakóbuszra, de igazándiból egy 3 millás egyterű is elég lenne mindenre is, a busz se okozna annyi plusz amennyi pluszba kerül
Hááát én elgondolkodtam, ha megnyerném a mostani ötös lottót az kb. 3.5mrd, szerintem az első mrd-ot 2 hónap alatt költeném el,de csak azért tartana ilyen sokáig mert az ingatlanok és járművek beszerzése legalább ennyi időbe telne, kb. 1 év alatt még 1-1.5mrd elmenne utazásra a legjobb munkásszállókon a világon és a maradék 1-1.5mrd takán kitartana nyugdíjig (nem sok idő) ami után a havi 150000-es nyugdíjból el lennék. 😆
én nem vagyok telhetetlen, évente elköltenék kb 100 ezeret bojlira meg ami kell a pecához, meg 300 ezret gázra, nagyjából ennyi lenne a hobbi
ezen kívül csak a rezsi lenne meg a kaja, jelenleg se költök többet évi 3 millától, hiszen nincs több bevétel
itt ami beszopathat az az elszabadult infláció lenne mert ami idén 3 milla költség az lehet 5 év múlva 10 lenne
nekem régen ubuntu volt, utána lett kubuntu mert jobban tetszett a kde
régen sok embernek a black panthert telepítettem, eléggé hasonló szerkezetű a vindózhoz, plusz full magyar
atán a meló miatt kellett a win, és kényelemből úgy maradt minden, laptopokon meg mindegyiken már gyárilag win volt
asszony most az ájfónos laptoppal küzd megtaláltam a padláson a régi air-t aztán elkezdte használni, fészbukot még éppen elviszi
Az asztalimon már vagy 15 éve linux van, eleinte Ubuntu, pár éve Mint, ami épp most rinyál, hogynyáron lejár a ciklusa vége... nem úszom meg a telepítést. ☹️ Linux óta elfelejtettem az állandó vírus és driver miatti baszkódást, nekem pont elég volt ez a váltáshoz.
A notin W10 van pár éve, azzal sincs bajom, ott se kell már drivrezni-vírusirtózni.
windows mellé minek vírusírtó? az magában egy baszott nagy vírus
évek óta tervezek átálni a linuxra de még nem találtam meg az igazit
szervizes gépen gyorsan lehet ssd cserélni azon tesztelem a rendszereket, a linux mint már szinte jó de még keresgélek
Manapság sok ilyen "100 millás" vagyon csak úgy létezik, hogy valaki bent él egy budai belvárosi 100 m2-es lakásban, ott lakik, mert ezt örökölte a nagyanyjától... és közben lehet, hogy parízeren él...
Ha van esze, eladja, és vesz egy panelt kisvárosban 20-ért, a maradékból meg elkaristol óvatosan.
pl vennék egy kekszes vödör gyémántot aztán betenném az akváriumba a halak alá
vagy megcsináltatnám aranyból a budit, meg vennék egy helikoptert mert kurva jól mutatna a hátsó portán
de ezeknek semmi értelme nincs
én csak olyan dolgokat vennék amire szükségem van, és igazándiból kajára meg nyugalomra van csak szükségem
a nyugalom meg olcsó, nekem leginkább erre van szükségem
egyszerűen el sem tudom képzelni mire lehetne elkölteni mondjuk 100 millát 1-2 év alatt
bár ha az 5ös meglenne lehet beruháznék egy kisebb lakóbuszra, de igazándiból egy 3 millás egyterű is elég lenne mindenre is, a busz se okozna annyi plusz amennyi pluszba kerül
ezen kívül csak a rezsi lenne meg a kaja, jelenleg se költök többet évi 3 millától, hiszen nincs több bevétel
itt ami beszopathat az az elszabadult infláció lenne mert ami idén 3 milla költség az lehet 5 év múlva 10 lenne
én ebből el lennék a jelenlegi árakon minimum 15 de inkább 20 évig is
csak mivel nem nyertem a lottón nem viszem el hozzá a patront
régen sok embernek a black panthert telepítettem, eléggé hasonló szerkezetű a vindózhoz, plusz full magyar
atán a meló miatt kellett a win, és kényelemből úgy maradt minden, laptopokon meg mindegyiken már gyárilag win volt
asszony most az ájfónos laptoppal küzd megtaláltam a padláson a régi air-t aztán elkezdte használni, fészbukot még éppen elviszi
https://youtube.com/shorts/QV_...
A notin W10 van pár éve, azzal sincs bajom, ott se kell már drivrezni-vírusirtózni.
és még jutna egy 10 év körüli egyterűre is
évek óta tervezek átálni a linuxra de még nem találtam meg az igazit
szervizes gépen gyorsan lehet ssd cserélni azon tesztelem a rendszereket, a linux mint már szinte jó de még keresgélek
Ha van esze, eladja, és vesz egy panelt kisvárosban 20-ért, a maradékból meg elkaristol óvatosan.