Dehogy egyenlően hanem igazságosabban, a kettő messze nem ugyanaz. A komcsizmust nem preferálom, de vannak jobb minták mint amit mi vagy főleg a még fejletlenebb országok lakosai megélnek.
törzsi életet esetleg egy lakatlan szigeten 😀 szegény angol muksót is kiszedték a gyerekeivel az osztrák pincesorról pedig lehet még a villanyt is fizették
Pedig de, az elosztás egyenlőtlensége a fő gond a pazarlást meg hagyjuk, akinek nem jó a civilizált élet és annak fejlődése aminek a lényege, hogy minél kényelmesebben és tovább éljünk a lehető legegészségesebben tehát aki a törzsi életet szeretné annak áll a zászló, egy csomó helyen lehet így élni még országon belül is, én inkább az előbbit választom és a javak jobb elosztását szorgalmazom.
nem az a gond hogy egyes emberek gazdagok a többi meg szegény
az a gond hogy egy véges keretből kell gazdálkodni, és nem gazdálkodunk hanem pazarlunk, és a 60as évek végétől meg egyre jobban pazarol mindenki, leszámítva pár törzset akiket eddig még nem találtak meg az őserdőkben
és a teljesen elcsépelt újrahasznosítás sem működik hiszen az ebből készült termékek többsége(leginkább a műanyagok) szarabb és/vagy drágább
Olvastam, az összes usák olajvállalat (meg halkan mondom, a MOL is) 100 éves nyereség rekordokat hozott tavaly...
Hol itt a gond? 😄
Ja, hogy csak a zsidó nagybankok-nagytőkések gazdagodnak, többi éhenhal? Ez nem gond, ez a móka... 😁
én ha ráérek(és ez sűrűn előfordul) nézegetek mindenféle videókat különféle képzett emberek előadásairól, ezekből azt szűrtem le hogy nagy gond lesz az energia és nyersanyag terén, és ez mind a fogyasztói társadalom hozadéka
és azt is leszűrtem hogy innen nincs visszaút, mert mindenképp baszott nagy szívás lenne
amit eddig nem tudtam és egészen meglepődtem rajta hogy a gerinces állatok között az egész állatállomány összetétele: 30% az emberek 60% az emberek által tenyésztett állatok(kaja) és az erdőn-mezőn kóborló vadállatok kb 4% és ezt a 4% akarnák a méregzöldek mindenáron megvédeni, pl az elektromos autózással 😂
Semmi realizmus nincs egyikünk jövőképében sem csak a fél vagy semmilyen információkból amivel rendelkezünk (képzavar, hogy lehet rendelkezni azzal ami nem a mienk?) mást szűrünk le, én vagyok az örök pesszimista mégis optimistán látom a jövőt. 🙃
tévedsz, én nem drukkolok, csak realistán látom a dolgokat, bár lehet van benne egy kis pesszimista beütés, de csak egy picike
én az örök élet-ingyen sör-mindig peca mellett tenném le a voksomat, de ha ebben hinnék akkor nagyon hülye lennék 😂
a rajzásod is terszik, el is mennék bárhová körbenézni, csak ez kivitelezhetetlen
Én meg mást jósolok, de minket az különböztet meg a nem hülyéktől, hogy mi igen így a mi jóslatunk hasraütött illetve vágyvezérelt és míg én bízom az emberiség jövőjében addig Te ellene drukkolsz oszt ha bejön akkor mielőtt szétolvadsz a sugártól elégedetten kiabálod, hogy na ugye megmondtam. 😁
megjósolták ezt már sokan
amúgy annyi mindent jósoltak már hogy lehetetelen hogy ebből ne jöjjön be valami
szegény nostradamus meghalt vagy 500 éve de még mindig a jóslatain rágódik fél világ 😂
én is megjósolom hogy ha kurva gyorsan nem lépünk vissza az ipari forradalom előtti életvitelre(és egyedszámra) akkor kihal nagyjából minden ember, aki meg nem az el fog korcsosulni a sok sugárszennyezés miatt
szerintem amikor labanc pártiak voltunk a mostani szlovák rész is az volt
bár ha kicsit tanulnak a románoktól gyorsan írnak egy új történekem könyvet amiben majd bizonygatják az ezer éves szlovák birodalmat 😂
plusz az emberek jelentős többsége geci és beszopat másokat egy egész minimális haszonért is
az a gond hogy egy véges keretből kell gazdálkodni, és nem gazdálkodunk hanem pazarlunk, és a 60as évek végétől meg egyre jobban pazarol mindenki, leszámítva pár törzset akiket eddig még nem találtak meg az őserdőkben
és a teljesen elcsépelt újrahasznosítás sem működik hiszen az ebből készült termékek többsége(leginkább a műanyagok) szarabb és/vagy drágább
Hol itt a gond? 😄
Ja, hogy csak a zsidó nagybankok-nagytőkések gazdagodnak, többi éhenhal? Ez nem gond, ez a móka... 😁
amúgy ez az andrás embertől lehangolóbb nem sok van, eléd bassza a jelenleg ismert száraz tényeket aztán ennyi
https://www.tiktok.com/@szancs...
és azt is leszűrtem hogy innen nincs visszaút, mert mindenképp baszott nagy szívás lenne
amit eddig nem tudtam és egészen meglepődtem rajta hogy a gerinces állatok között az egész állatállomány összetétele: 30% az emberek 60% az emberek által tenyésztett állatok(kaja) és az erdőn-mezőn kóborló vadállatok kb 4% és ezt a 4% akarnák a méregzöldek mindenáron megvédeni, pl az elektromos autózással 😂
én az örök élet-ingyen sör-mindig peca mellett tenném le a voksomat, de ha ebben hinnék akkor nagyon hülye lennék 😂
a rajzásod is terszik, el is mennék bárhová körbenézni, csak ez kivitelezhetetlen
https://www.elemi.hu/lopott-a-...
amúgy annyi mindent jósoltak már hogy lehetetelen hogy ebből ne jöjjön be valami
szegény nostradamus meghalt vagy 500 éve de még mindig a jóslatain rágódik fél világ 😂
én is megjósolom hogy ha kurva gyorsan nem lépünk vissza az ipari forradalom előtti életvitelre(és egyedszámra) akkor kihal nagyjából minden ember, aki meg nem az el fog korcsosulni a sok sugárszennyezés miatt
bár ha kicsit tanulnak a románoktól gyorsan írnak egy új történekem könyvet amiben majd bizonygatják az ezer éves szlovák birodalmat 😂
Zbohom zlatko