minek? a pofonnak? 😅
Most, hogy még egyszer meghallgattam tényleg azt mondja(gondolkodós)
Valószínű az zavart, meg, hogy nevetett rajta a közönség.(kezeit széttáró) Ott mindenki tud magyarul?
Te agyonokosodott tokagyár.....magyarul mondja csak te nem érted. Ami mondjuk nem is csoda.
Különben a többi rendes diplomáshoz hasonlóan hasznát vetted volna te is.
gondolom nem Arany Jánoson nevelkedtek (kezeit széttáró) Az ipse 10 ezer magyar szót tudott (gondolkodós)
manapság már csak ilyenek a kortárs arany jánosok. Ettől okosabbak ugyan nem lesznek, legfeljebb szórakoztatóak 😅 http://youtu.be/JhJf8izjw1g
angol szöveget nem nagyon értem meg, főleg azt akinek az anyanyelve
az olvasás jobban megy, vagyis ment régebben már az is eléggé megkopott
de a magyarul még tudok hallani, csak a beszéddel van problémám
Az anyaság a téma, hogy mennyire más volt régen, mint ma. Az anyját említette, aki (egyébként a hetvenes évek elején disszidált) magyarul ordított rá egy bevásárló központ parkolójában.
"akkora pofont kapsz hogy beszarsz"
Ezt írta ini(kezeit széttáró) A csaj meg hángerien-t mond ami magyart jelent(kezeit széttáró) ezért kérdeztem rc51-et mivel időszámításunk óta kint él így érti is mit mond a csaj(kezeit széttáró) Ini néha még magyarul sem tudja magát kifejezni gondolod ezt lefordította csípőből?
Most, hogy még egyszer meghallgattam tényleg azt mondja(gondolkodós)
Valószínű az zavart, meg, hogy nevetett rajta a közönség.(kezeit széttáró) Ott mindenki tud magyarul?