Én általában nem várom ki a reklámok végét hanem elkattintok max. ha csak 5mp-es akkor várom ki, ha nem adja fel, hogy mennyi ideig tart azonnal lelépek.
úgy számolj hogy nálunk 500 ezer megtekintés reklámai érnek 60-70(ez lehet akár100 is kiemelt események előtt)ezret
a szolgáltatónak, plusz aki feltette a videót
persze függ a tartalom hosszától besorolásától és attól is milyen és mennyi reklámokat tesz bele a feltöltő
ez nagyon nagy üzlet, és nálunk a reklám érték kevés, pl a norvégoknál majd 10x ennyit hoz, usa anglia 6-8x ennyit
És erre 100% hogy lesz más megoldás akkor, ahogy eddig is 😄
De ha nem akkor meg otthagyjuk a picsába. Annyira nem fontos nekem hogy reklámokat nézzek.
Nincs baj a reklámozással amíg normális szinten megy. De amikor azért árasztják el idegesítő reklámokkal a tartalmakat, hogy fizessél védelmi pénzt, akkor én is inkább alternatív megoldásokat keresek.
én rettenet módon ráérek, olyanokat is megnézek amit kb senki sem
pl http://youtu.be/nif12LtGfDU
de van más ókori népek matematikájáról is szó
meg egy csomó más érdekesség
autós témában a becsületesnepper videóit kedveltem de mostanában olyan "izééé" lett
a gagyi termékek videóit még megnézem de a többi olyan bazári lett
Én (lehet hogy koromnál fogva) már a videót, mint műfajt sem szeretem. Régen kedvencem volt a Totalcar, de azóta nem szeretem őket mióta írott cikkek helyett mindenféle videókkal meg podcastokkal traktálnak. Ugyanaz a téma olvasva ezerszer jobban leköt, mint egy videóban eljópofizgatva.
a szolgáltatónak, plusz aki feltette a videót
persze függ a tartalom hosszától besorolásától és attól is milyen és mennyi reklámokat tesz bele a feltöltő
ez nagyon nagy üzlet, és nálunk a reklám érték kevés, pl a norvégoknál majd 10x ennyit hoz, usa anglia 6-8x ennyit
ennyi pénzt senki sem hagyna veszni....
De ha nem akkor meg otthagyjuk a picsába. Annyira nem fontos nekem hogy reklámokat nézzek.
Nincs baj a reklámozással amíg normális szinten megy. De amikor azért árasztják el idegesítő reklámokkal a tartalmakat, hogy fizessél védelmi pénzt, akkor én is inkább alternatív megoldásokat keresek.
pl fészbukon már lehet bármid akkor is jön a reklám
túl sok pénz forog kockán hogy ezt csak úgy hagyják
pl http://youtu.be/nif12LtGfDU
de van más ókori népek matematikájáról is szó
meg egy csomó más érdekesség
autós témában a becsületesnepper videóit kedveltem de mostanában olyan "izééé" lett
a gagyi termékek videóit még megnézem de a többi olyan bazári lett
én nem,mert ettől több eszem van 😀
pl anno a vaterának 1 forintot kellett utalni ahhoz hogy eladni is tudj
csinálj egy újat vitéz verdbeneki aladár névvel 😄