Te vagy a menő fideszes vállalkozó archetípusa, akinek még egy bontott gasztra kipufogó-leömlőre sem tellik. 20 fillérért a saját női felmenőjét is... ....nézz már Lőrincre, az legalább vitte valamire a Viktor seggének nyalásával, te csökött fasz! 😍
Jo,atfogalmazom,linkelsz olyan cikket,vagy egyaltalan felfogod ezek a cegek menbyivel nagyobbak,tobb kozbeszerzest szereznek,nagyobb haszont tesznek zsebre?
""Ez már az a szint, hogy hiába lesz bármennyivel több sem boldogabb sem jobb élete nem lesz egyiknek sem, csak egyre több tönkretett ember és haragos rosszakaró és előbb utóbb ebből elég lesz 1 pszihopata.... ""
Én ebből arra következtetek, hogy a tehetetlenségtől víziók törnek a felszínre a fejedben.
senki sem mondta hogy ennek örülni kell
én úgy gondolom figyelembe se kell venni
amíg jobban élünk mint a föld lakosságának több mint fele úgy gondolom kár azon agyalni kinek mennyi van a bankban, akkor is elrohad a föld alatt ha üres a zsebe meg akkor is ha számolatlanul vannak a millák a bankszámláján
csak egy kérdés:
tudsz valamit tenni ellene? ha igen miért nem tetted meg még eddig, ha nem akkor meg miért kell rajta rágódni?
jogodban áll "átvenni a hatalmat" és felvirágoztatni a mi kis hazánkat, miért nem teszed? bárki alapíthat pártot, ami utána megnyeri a választásokat és te leszel a főúr legalább 4 évig
még karddal se kell ehhez hadonászni mint pár száz évvel ezelőtt
Mondjuk azt igazan nem ertem egy strabag-swietelsky vagyonon miert nem metgelodsz.Kb 80% al nagyobb vagyon,90% al tobb kozbeszerzest nyer,es nem itthon marad a haszon.
Tudom arrol a 444 nem ir,nem csinal videot,az nem letezik.
Ha a komcsik ennyire stresszesek és kapálóznak, akkor már biztos hogy esélyük sincs a 2022-es győzelemre 😏
Nem vagy vicces, bár azért jókat lehet röhögni rajtad. 😂
Én ebből arra következtetek, hogy a tehetetlenségtől víziók törnek a felszínre a fejedben.
én úgy gondolom figyelembe se kell venni
amíg jobban élünk mint a föld lakosságának több mint fele úgy gondolom kár azon agyalni kinek mennyi van a bankban, akkor is elrohad a föld alatt ha üres a zsebe meg akkor is ha számolatlanul vannak a millák a bankszámláján
Alkohollal elnyomni az amúgy sem egészséges gondolatokat?
tudsz valamit tenni ellene? ha igen miért nem tetted meg még eddig, ha nem akkor meg miért kell rajta rágódni?
jogodban áll "átvenni a hatalmat" és felvirágoztatni a mi kis hazánkat, miért nem teszed? bárki alapíthat pártot, ami utána megnyeri a választásokat és te leszel a főúr legalább 4 évig
még karddal se kell ehhez hadonászni mint pár száz évvel ezelőtt
Tudom arrol a 444 nem ir,nem csinal videot,az nem letezik.