Hát ha behozzák ezt a szigorítást akkor szuri van aszt kész én nem fosok tőle Lehet beoltatom magam az összes variánssal egyszerre
Amíg nem kényszer addig meg nem Nálam ez ennyi
itt lehet nincs baj de a környező országokban lassan az ajtódon se léphetsz ki negatív teszt nélkül. Nem régen temettük el a 40 éves ismerősömet mert megkapta a koronát.
Csaj felad egy társkereső hirdetést: "olyan férfit keresek, aki nem fog megverni, nem fog elhagyni, és elképesztően jó az ágyban"
Másnap csengetnek. Ajtót nyit: ott áll egy ürge, tolókocsiban, se keze, se lába.
- Maga mit akar?
- Kisasszony, a hirdetésére jöttem.
- Úgy gondolja, hogy ön alkalmas?
- Tökéletesen. Láthatja: nincs kezem. Nem fogom megverni. Nincs lábam: nem tudok elmenni.
ha te komoly pali lennél, már beadattad volna a szurit magadnak meg a melósaidnak is és kiírnád a bótra, h csak vakcina vizummal lehet bemenni túrkálni, mert majd meglátod, h a nyáron oltatlanul még a munkásszállóra se engednek be
Amíg nem kényszer addig meg nem Nálam ez ennyi
Annyi a különbség, hogy a híradóban a húzás nem szerepel Oda már csak a végeredménnyel mennek
Kb ennyi
Másnap csengetnek. Ajtót nyit: ott áll egy ürge, tolókocsiban, se keze, se lába.
- Maga mit akar?
- Kisasszony, a hirdetésére jöttem.
- Úgy gondolja, hogy ön alkalmas?
- Tökéletesen. Láthatja: nincs kezem. Nem fogom megverni. Nincs lábam: nem tudok elmenni.
- És a szex?
- Becsengettem, nem?