A "gyorshajtások" csekkjei után befolyt összeget először is a tróger sofőrök által okozott balesetek kárait enyhítség. Amúgy nem lenne elég, de azzal kell kezdeni.
Ki alkotná meg az ostorozásra a szabályokat?
Mondhatni a többség.
Mondhatni, akinél a pénzeskassza kulcsa van.
Persze lehetne hivatkozni a történelmi hagyományokra, a keresztény gyökerekre is.
Szakmai kérdésekben a szakemberekre, nem ördögtől való az, ha a logikát tartom előrébb valónak és nem a (-z ál-) humánumot.
Ha a szakember orvos azt mondja ne menj ki, mert azzal rosszabb lesz mint az, hogy ha nem tudsz venni a kölyked helyett kutyára pazarolt szeretetednek akciós csirke far-hátat, akkor nem érdekel a nyugdíjas szemekből patakzó könny.
Elég egyszerű a probléma, csak merni kell szembenézni vele.
Amúgy a cigányokra ezerszer többet költenek, az alkeszokra is, a dohányosok gyógyítására és a kieső értékekre, az miért nem baj?
(Nem érdekel az a butaság, hogy a cigi árában benne van minden, mert NINCS benne, talán a harmada ha jól emlékezem, még ide is bemásoltam anno a számokat.)
A társadalmi elismertség az nem a törvény által biztosított fizetést jelenti. Az államapparátus dolgozói jó lenne , ha mind jogot meg közgázt végzett emberek lennének, de ez sem igaz mert ezen végzettségek nem alapkövetelmények, mondjuk egy polginak sem. Én a маленькая работа-val nem viccelődnék.
Barényi Béla munkásságát elismerem, tisztelem (utascella, gyűrődő zónák, biztonsági övek...). Én a mai magyar mindennapokra gondoltam, átlagos helyzetben gondolkodva. Sajnos egy-egy kiragadott hibás példa (Barényi Béla Pozsonyban született majd Bécsben tanult, végül Németországban szerzett elismerést) nem győz meg.
Statisztikusok elmennek vadászni. Jön egy szarvas, lő az első, három méterrel balra eltéveszti a célt, gyorsan lő a második, aki három méterrel jobbra téveszti el a célt. Felkiált a harmadik
-Éljen eltaláltuk!
Ezek szerint az orvosok a legjobban fizetett köztisztviselők/közalkalmazottak?, nem is a polgik hivatal vezetők meg egyéb nyenyerék, ahol a fő végzettség a jog és közgáz? Hát eddig úgy láttam, hogy a nagy társadalmi össztermékből, sajna nem az orvosok és mérnökök részesültök nagyobb mértékben.
Asszem hazaköltözök Magyarországról Magyarországra kezdenek helyrejönni a dolgok.
Már csak egy dolog zavar, de lehet, hogy egy jó vicc amit nem értek. Annyira nemzetiek vagyunk, hogy Kurze arbeit-ről beszélünk, ami épp úgy hangzik mint a маленькая работа.
Pedig a Hofinak ment ez a műfaj rendesen.
Itt le van írva minden, de legalábbis sok minden. Aki nem találja meg a neki érdekeset, az a cenzus eredményének logikája alapján kikövetkeztetheti.
Mondhatni a többség.
Mondhatni, akinél a pénzeskassza kulcsa van.
Persze lehetne hivatkozni a történelmi hagyományokra, a keresztény gyökerekre is.
Szakmai kérdésekben a szakemberekre, nem ördögtől való az, ha a logikát tartom előrébb valónak és nem a (-z ál-) humánumot.
Ha a szakember orvos azt mondja ne menj ki, mert azzal rosszabb lesz mint az, hogy ha nem tudsz venni a kölyked helyett kutyára pazarolt szeretetednek akciós csirke far-hátat, akkor nem érdekel a nyugdíjas szemekből patakzó könny.
Elég egyszerű a probléma, csak merni kell szembenézni vele.
Amúgy a cigányokra ezerszer többet költenek, az alkeszokra is, a dohányosok gyógyítására és a kieső értékekre, az miért nem baj?
(Nem érdekel az a butaság, hogy a cigi árában benne van minden, mert NINCS benne, talán a harmada ha jól emlékezem, még ide is bemásoltam anno a számokat.)
Szoval nagyon nem vagy mérvadó veleményvezer. Csak egy egyeni kissebbseg.
-Éljen eltaláltuk!
Asszem hazaköltözök Magyarországról Magyarországra kezdenek helyrejönni a dolgok.
Már csak egy dolog zavar, de lehet, hogy egy jó vicc amit nem értek. Annyira nemzetiek vagyunk, hogy Kurze arbeit-ről beszélünk, ami épp úgy hangzik mint a маленькая работа.
Nagy erdem.
Ne ilyen politikai celebet mint a Magyar Gyorgy es tarsai.
Amugy elvileg van olyan bolygo ahol minden jogaszt lelőnek.