Mondjuk az említett eset nem számít félrekúrásnak mert a fáma szerint szeplőtlen fogantatás történt!!
Amúgy egy egészséges lelkületű embernek nincs szüksége semmiféle dogmára,vallásra,szektára......................................szerintem!
Hát nagyon nem divat mostanság az hogy felpattanunk valami közlekedési eszközre átcsattogunk a másik törzshöz és elvesszük ami kell, vagyis megpróbáljuk
Faszság. A természetben, az állatok közt nincs buzulás. Nincs liberalizáció. Egy-két ritka kivételtől eltekintve a nő neveli a gyereket. És ő is szüli☝️
És nem a leggyengébbhez igazodnak!
Azt is valakinek az ötlete alapján írták. Tehát az is egyéni látásmód
Pl az örökös gyilkolászást is kiírtották az értékrendből pedig jó sok millió évig az határozta meg az életbenmaradást
Szerintem teljesen egyértelmű az értékrend alapja maga a természet amelynek részei vagyunk, azt hogy miként működik és vannak ferde dolgai csak megerősítik azt az egyszerű tényt, amit abban a poros könyvben már leírtak, Ádámot és Évát nem Bélát meg Gézát
Utána elég sokat felejtett a nép.....
Amúgy egy egészséges lelkületű embernek nincs szüksége semmiféle dogmára,vallásra,szektára......................................szerintem!
A szentlélek is is a Marit dugta meg, és nem a Jóskát!
És nem a leggyengébbhez igazodnak!
Pl az örökös gyilkolászást is kiírtották az értékrendből pedig jó sok millió évig az határozta meg az életbenmaradást
https://index.hu/gazdasag/2019...
Eleinte biztos szokatlan lesz de a cél a fontos
Amúgy ez hogy mi a ferde értékrend ez nem egyértelmű. Hiszen mindenkinek egyéni értékrend van plusz amit a társadalom rákényszerít az emberre
A másik meg a német "zöldek" képviselője miután kijelentette,hogy "mától nő vagyok"!