Gazsit kérdezik a szabaduló bulin!
-Na Gazsikám, oszt' hogy telt a hat év odabenn?
-Jáj há' nagyon úri, értelmiségi társaságban vó'tam!
Egész nap sakkoztunk, meg bridzseztünk, meg dámát játszottunk!
-Há' akkó' mi volt a baj?
-Há' csak annyi.....,hogy legtöbbsző' ...,én vó'tam a dáma!!
Dobálásban is jók azért, meg munkakerülésben és ügyesen gyújtanak meg bármit városi környezetben...sajnos ezekre a képességekre a Föld nevű bolygón nincs nagy kereslet
el nem tudom képzelni mit látnak még ezek a migránsokban
mert ugye az elején az volt a terv hogy jöjjön mindenki a javát otthagyják nyugaton az alja meg majd a keleti blokkot gyengíti
nyugaton lett volna némileg több munkaerő olcsóbban, keleten meg sokkal több éhes száj akinek el tudják adni a termékeket
na de ezek egy nagyon minimális kivétellel nem képesek dolgozni, többsége még olyan fajtársat sem ismer aki dolgozott valaha
maximum vérfrissítésnek lennének jók, de akkor meg a napolajgyártók gyors tönkremennének
-Na Gazsikám, oszt' hogy telt a hat év odabenn?
-Jáj há' nagyon úri, értelmiségi társaságban vó'tam!
Egész nap sakkoztunk, meg bridzseztünk, meg dámát játszottunk!
-Há' akkó' mi volt a baj?
-Há' csak annyi.....,hogy legtöbbsző' ...,én vó'tam a dáma!!
"Demokrácia".....................én így szeretlek!
Ha már vicc!!
https://kuruc.info/r/2/194051/
mert ugye az elején az volt a terv hogy jöjjön mindenki a javát otthagyják nyugaton az alja meg majd a keleti blokkot gyengíti
nyugaton lett volna némileg több munkaerő olcsóbban, keleten meg sokkal több éhes száj akinek el tudják adni a termékeket
na de ezek egy nagyon minimális kivétellel nem képesek dolgozni, többsége még olyan fajtársat sem ismer aki dolgozott valaha
maximum vérfrissítésnek lennének jók, de akkor meg a napolajgyártók gyors tönkremennének