az osztrák sosem fog közösködni velünk....
Ők a némethez húznak...Nekik mi csak cigányok vagyunk...
útálom is minden mint a szart köcsög az összes...ingyenélő sóher gecik...
Persze, de már jelen lett.
Amikor az előbb írtam, készültem kimenni fagyiért a konyhába. Ez akkor még jövő volt....
Mostanra már a jelen és lassan a múlt lesz a fagyi.
Ezt nem mondjátok, hogy még mindig a vízkő a téma
Ősrégi..Indián nőre rázuhan egy szikla a vízesésnél mikor mossa a ruhát. Erre a férje, basszus ez már a második mosógép a héten amit a vízkő tesz tönkre..
De csak nagy vonalakban. Vizkö mindenhol keletkezik, hidegvizben is. Keletkezése összefügg a viz keménységével, de alapjában véve a hömérséklet változás és a nyomásváltozás okán válik ki. A wc tartályban is van, pedig ott aztán nem forr semmi. Ha a vizáramlási iránya vagy sebessége megváltozik, az nyomás változást is okoz. A bojlerben mindkét tényező jelen van (nyomás változás, -áramlás felfelé- és hőmérsékletváltozás is. Az, hogy az alján, a fütöszál körül jelentősebb a jelenléte, köszönhető a gravitációnak is.
nem az origó hanem műs médium hozta le hogy mondják lefelé a külföldiek a párizsi londoni kirándulásokat a támadások miatt, félnek a turisták is. jól jelzi mind azt ami ott van. egy ismerős jár ki külföldi börzékre, eddig eccer sem akarták feltörni a teherautójukat, most már megpróbálták, vajon az olasz maff meg a fia ?
szerintem a vicc készülődik brüsszelben ! az lesz a vicc ha idejönnek a fekák meg a arábusok, nem fogod majszolni a hambit az utcán, dugva fogod még a street fúúúúd kajcsit is lenyelni, mert vagy kiveszik a csepp kezedből vagy agyba főbe vernek a dísznyóságok miatt, de a nődet is dugnod köll vagy ők fogják dugva tartani !
Nekünk nem volt sosem gyarmatunk. Gyarmat mindíg is mi voltunk. Először a labanc sógórnak, majd 40 évig szovjetúniónak, jelen pillanatban nyugateurópa gyarmata vagyunk, csak kezdik rossz szemmel nézni, hogy lázonganak a rabszolgái
mÁR RÉG EGYEZTETNI KELLETT VOLNA EGY KELET EURÓPAI RÉGIÓ MEGVALÓSÍTÁSÁT. Legalább most a v4 egyfelé húzza a szekeret. Bele lehetne vonni ebbe osztrákiát is.
Megfelelő feltételek mellett a környező országok is csatlakozhatnának. Lehet jobban járnánk pekingel és moszkvával mint brüsszellel és washingtonnal. persze nem biztos,
Ők a némethez húznak...Nekik mi csak cigányok vagyunk...
útálom is minden mint a szart köcsög az összes...ingyenélő sóher gecik...
Amikor az előbb írtam, készültem kimenni fagyiért a konyhába. Ez akkor még jövő volt....
Mostanra már a jelen és lassan a múlt lesz a fagyi.
Mást is látsz még a jövőmben?
Ősrégi..Indián nőre rázuhan egy szikla a vízesésnél mikor mossa a ruhát. Erre a férje, basszus ez már a második mosógép a héten amit a vízkő tesz tönkre..
Megfelelő feltételek mellett a környező országok is csatlakozhatnának. Lehet jobban járnánk pekingel és moszkvával mint brüsszellel és washingtonnal. persze nem biztos,